Вінніпег для українців Канада
-
Отже на скільки я зрозумів: 1) сейфті на авто для себе робиться лише для купівлі продажу або продавцем (який впевнений у своєму авто і хоче є продати подорожчє і не факт що людина яка мені продає цю машину робила це сефті), або покупцем (який вважає себе хитрозробленим і купив машину подешевше). 2) після реєстрації авто сейфті можна не робити і це ніяк не впливає на страхування автомобіля. 3) якщо я куплю авто з сейфті для мене як для користувача це нічого не значить, бо основні агрегати авто не перевіряються і щось може накритися, і я попаду на гроші.
-
Добрый вечер. Пожалуйста, не нужно этого спама. Ознакомьтесь с правилами группы. За их нарушение вы можете получить бан Заранее благодарю
-
Автопак это не mpi
-
Логічно, так і роблю. Декілька днів назад робив пересадку на Мейн. Мій номер приїхав вчасно за розкладом, зробив скріншот руху. Потім офлайн слідкував за зупинками, то автобус зовсім поїхав не так як казав гугл🤔 В кінцеву точку то довіз згодом. А от до цього не довіз був випадок чи я не дочекався.
-
Чоловіча зимова куртка Karrimor Розмір XL Натуральний наповнювач. Не промокаюча. Капюшон знімається. Купували в Європі ( носилась буквально тиждень). Не вгадали з розміром. Ціна - 120₴