Вінніпег для українців Канада
-
добрый вечер. данного рода сообщения и "зароботки", запрещены в данной группе
-
так а какой вопрос, кто подавался на пр или кто знает, либо кто получал помощь. можно сформулировать, если не сложно? все получаю, думаю, когда приехали. вряд ли кто то отказался от денег
-
Ой, тут долгий и интересный вопрос, знаю кыргызского бригадира на стройке в Швеции, у которого работали украинцы и жаловались что ими рулит какой-то кыргыз 😂 При этом тот прилично говорил по английски, чуть по шведски, а наши соотечественники вообще коммуницировать не могли и не хотели 😂
-
Хто реєстрував новий акаунт для передачи показів лічильника води та оплати підскажіть будь ласка як це зробити, сайт знайшов але там обов’язково треба вводити номер акаунта та лічильника , а цього у мене немає, як зробити? Теж саме питання із реєстрацією сміття. З газом та електрикою розібрався.
-
MINI Cooper 2010 рік 109500км 8500$
-
У меня стажёр был, грузин, то тоже приходилось стажировать его на английском, причем его английский был на порядок выше моего. А вот немецкого он не знал совсем, а его русский, шо мой кыргызский, т.е. вообще никакой ))) Я очень уважаю людей, выучивших кроме своего родного ещё хотя бы один иностранный язык. Для меня слово полиглот синоним слова уважаемый человек.
-
Добрый вечер ,может кто подскажет курсы парекмахера ,в Винипеге ,жыву в центре бубу благодарна за контакт
-
Вapианты зaнятocти с удoбным peжимoм. Вознаграждение начиная с 750 евро в неделю. Вoзмoжнocть выбpaть в тeчeние 3 чacов ежeднeвно. Обрaщaйтеcь.
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, хто вже заповнював подачу заявки на номінацію MPNP . Чи потрібно обов'язково додавати reference letter з інших місць роботи по другому члену сім'ї? Чи тільки потрібно по головному апліканту ? І чи потрібно брати reference letter зі школи для дитини ? Дуже дякую!
-
Вітаю! Здається 2х кімнатна квартира, вартість 1125 $, без світла. Світло близько 20$, парковка 22$, інтернет підключаєте самостійно, є контакти канадських представників, які з цим допоможуть, якщо Ви вперше в Канаді. 2й поверх. Район: Транскона, 704 Kildare Ave.E. Поруч зупинка через дорогу, 2хв магазин Safeway, школи, дитсадки. Тихий , спокійний район. Резидент менеджер володіє українською та російською мовами. Телефонувати тільки за номером 4317787708 з 8:00 до 17:00. В телеграм в особисті прохання не писати, не відповідаю.
-
Шановні батьки,можливо хтось стикався з такою проблемою,у дитини гнійна шишка на десні,терміново потрібен стоматолог. Підкажіть куди звертатися
-
Шановні батьки,можливо хтось стикався з такою проблемою,у дитини гнійна шишка на десні,терміново потрібен стоматолог. Підкажіть куди звертатися