Вінніпег для українців Канада
-
Ми вже прилетіли, все добре. Вилітали з Польщі, пересадка була у Мюнхені, на печатки не дивились, показували тільки польську дію )
-
Добрий вечір, хтось зловив віконце до консула у Торонто на 17.11?
-
Привет всем. Кто-то пробовал подаваться на тур визу в Австралию? Или есть какая-то инфа?
-
Дякую!
-
Да, если пройдете до прилёта и будет в базе ирсс ваш медосмотр, то воркпермит сразу выдадут без ограничений
-
Потрібні робітники: Різноробочі чоловіки і жінки/ теслі / сантехніки / електрики / некваліфіковані робітники
-
За професією молодший Медбрат (закінчив в ЄС навчання своє) тут мені сказали воно дійсне в Канаді все перекладено. Як що знаєте про якусь вакансію буду вдячний за любу надану інформацію)
-
Доброго дня цікавлюсь варканційов в дім для пристарілих. Дякую)
-
Доброго дня цікавлюсь зубним лікарем у Вініпег у мене складна ситуація у мене брекети знімати із не хочу можливо є тут спеціаліст який зможе мені їх підтягувати. Буду вдячний за любу надану інформацію)
-
Добрый вечер можете поделиться контактом?)
-
Chevy spark 2020 рік 48000 км 12500$
-
Новий матрасик 15$
-
Привіт друзі Здається в саблет апартаменти 2 сапльні 2 ванни Ціна за місяць1845+комунальні послуги(електроенергія) вода безкоштовно +праковка 30дол. або 60дол/міс. +фітнес зал +барбекю +кімната відпочинку +більярд +бассейн в літку +можна з тваринками +є подвіря для вигулювання собак Дуже хороший район: Bridgwater Поруч є магазини в пішій доступності такі як: save on foods, KFC,Pizza,Canabis,Shoppers і тд.. 5хв. На авто до Walmart,Costco,McDonalds Та 10хв до IKEA Кому потрібне хороше житло пишіть в Приватні Повідомлення Дякую😊
-
Looking for someone to take over our lease. It is a spacious two bedroom basement in a Bi-Level house, with its own kitchen, full bathroom, dining room and living room. There is parking for two vehicles in the back, spacious back yard to enjoy on the summer days. Located at Kildare Ave East (Transcona) close to shopping, transportation and amenities. Rent covers all the utilities and is 1550$ With potential discount of $200 that can be discussed with the landlord. We have three months remaining on our contract until March 2024 with option to renew for another year. Can be available any day After Nov 17th or Dec 1st Please dont hesitate to contact me if you have any questions, or would like to come see the unit
-
Всім доброго вечора! Потрібен ремонт мого авто. Є тут механіки з України?
-
Бачила компанії які таким займаються ( caregiver and home supporter , здається), якщо мови вистачає гадаю краще йти напряму в такі місця з резюме. Бо на сайтах мені здається довше чекати, чи взагалі якщо неправильно складене резюме, то робот відсіє і менеджер ніколи Вашого резюме не побачить
-
Головне не звертайтесь до Yurii Smiichuk, чи щось таке, в фейсбуку активно рекламується. Мені за підʼїхати підкурити та привезти ключ щоб поміняти колеса 150$ загадав (писав що колесами не займається - окей, привези ключ, у тебе ж є, сам поміняю😂) І інші також писали що якісь захмарні ціни малює
-
Ребята всем доброй ночи, пару дней как приехал в Виннипег Ищу работу, но пока что не уверен в каком направлении. Имею опыт в изготовлении мягкой мебели, водитель буса, помощник повара , строительные работы такие как отделка внутренняя и тд ( водительское в процессе замены ) Английский начинающий Может кто-то видел или слышал за вакансии Буду благодарен. Готов рассмотреть другие направления