Вінніпег для українців Канада
-
Если будет лететь за пределами атмосферы, то вполне возможно
-
Думаю, он может и в Украину тебя закинуть 😆
-
Выслали самолет-разведчик следить за тобой
-
Если не ошибаюсь, склада амазона в манитобе нет...
-
Я позвонил в ФБР
-
Дважды
-
For quick Assignments, Dissertation, thesis,and exams Contact us via the link below. We assure you: 🌟 *Timely delivery* 🌟 *Good grades* 🌟 *No Plagiarism* 🌟 *Affordable prices* 🔖 *Good Quality* & *Good prices* 🖥Professional writers worldwide since 2010 WhatsApp +254722796414 +254722404334 linktr.ee/perfectessayers *20% discount will be available on giving 3+ copies*
-
Вітаю друзі Ми організовуємо Авто пробіг на підтримку України 2 або 3 грудня Зараз проходить голосування в нашому телеграм чаті Ми робили це вже і це було насправді цікаво + нові знайомства, і ще насамперед обьєднання нас тут інформації і допомога один одному в майбутньому Хто може брати участь насамперед ті що мають автомобілі, якщо у вас його немає але ви хочете взяти участь то ми залюбки вас розмістимо в своїх автівках Першого разу ми проводили авто пробіг без поліції, а цього разу ми будемо робити з поліцією для перекриття доріг Тому кількість місць обмежена ( тому що мені потрібно подати список кількість автівок) Хто хоче прийняти участь пишемо мені в особисті повідомлення, НЕ СТАВИМО тут + В п'ятницю ввечері я зупиню набір всіх охочих Ще одне прохання, якщо ви не будите брати участь або не знаєте не пишіть будь ласка мені Бо я всерівно всіх не активних потім видалю з чату Я бажаю кожному з вас тільки добра та добробуту Слава Україні
-
Это нужно быть на другом уровне