Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня 👋 І мені будь ласка 🙏
-
Пояснить які обмеження є ? Тобто що у аеропорту дають ворк перміт , на ньому якесь обмеження ? 😰 Поясніть будьласка
-
Доброго дня! Питання для тих, хто вже прилетів вже до Канади. Підкажіть, будь ласка. Лечу з дітьми, молодшій 1.8 рік, багато памперсів з собою не увезеш... Хто купляв вже, зорієнтуйте яка ціна??? ДЯКУЮ 🙏
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, як вирішити проблему? Після 4 днів користування канадською сім картою мені заблокували телефон. ВІдтепер телефон запрошує якийсь пін. Там де я купляв картку мені сказали, що проблема не в картці, а в телефоні. В сервісному центрі сказали, що це проблема с тим, що телефон куплявся в Європі і проблему вони вирішити не можуть, мовляв потрібно летіти в Європу і там вирішувати цю проблему. А тут потрібно купити новий телефон. В мене там купа корисної інформації, контакти і т.д. Може хтось стикався з такою проблемою? Як це можна вирішити?
-
Я не можу дозвонитися
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо в дитини не всі вакцини за віком до школи приймуть?
-
Вже не дають готель. Всі літають з дітьми всі встигають зробити документи та летіти далі.
-
Не дають ? Де саме? У Вінніпегу?
-
В Торонто
-
Tengo una oferta de trabajo secundaria para ti. Me pregunto si podrías estar interesado y si afecta a tu trabajo principal y recibirás 300 dólares semanales, ¿te interesa?
-
Всім привіт! Можливо у когось є номер телефону, за яким можна зв'язатися із волонтерами у Вінніпезі, поділіться, будь ласочка) Дякую!
-
Добрый день К кому можно обратиться что б поставить животное на учет к врачу и оформить ему мед страховку ?
-
В телефоні скільки сім-карт, чи є e-sim?