Вінніпег для українців Канада
-
Пишіть на електронну пошту до welarc
-
Доброго дня, маю питання може хтось знає де можна спробувати влаштуватись помічником техніка з холодильного обладнання ,або когось хто там вже працює .
-
Продам костюм Дракончика( куплений бабусею для внука). Буде на 4- 6 років.
-
Я даже формулировку сообщения выбрал чтобы можно было между строк читать:"по закону надо делать так-то", но кто-то просто не понимает что здесь вообще происходит
-
"По закону нельзя, но при выполнении некоторых условий можно"
-
Друзі, хто вже звертався до стоматологів та може порадити гарного спеціаліста?
-
Мне тут понравилось
-
До кінця наступного тижня
-
Я так розумію тут немає україномовних інструкторів водіння. Ну ок, буду звертатися до канадських фірм по навчанню водіння авто.
-
Друзі, нагадую, що вже завтра Ukrainian Resistance Winnipeg організовує мітинг, долучайтесь. Давайте подякуємо Канаді та канадцям за всю підтримку! Нагадаємо,що в Україні щодня люди боряться за свободу! Покажемо нашим воїнам, що про них памятають в кожному кутку планети, адже відео буде ширитись в просторах інтернету! Зберемось всі разом,щоб відчувати єдність! ⚠️Що очікувати? Збираємось біля Legislitive, де буде основна частина о 16:30.Після, ідемо до Manitoba Start, розтягаємось обабіч дороги ланцюгом плакатами та прапорами 🇺🇦🇨🇦 до дороги і цим привернемо більше уваги перехожих, біля 17:20. ⚠️Приносьте прапори 🇺🇦 та 🇨🇦