Вінніпег для українців Канада
-
Привет в среду собеседование в макдон в час начинается. 590 Moray street у рабочего зп больше 20
-
З особистого досвіду: Друг купив авто, без сейфті, і пройти його одразу після покупки не могло. Підписали з володарем документи, зганяли в МПІ, там він купив щось накшталт тимчасовоі реєстрації. Діє десь 10 днів. З цими документами перегнав авто додому і через тиждень відвіз на сто, на якому вона була відремонтована та пройшла сейфті. Після проходження сейфті знов поїхав в МПІ, поставив на облік і отримав вже постійні номери
-
Здаємо в саблет з 01.01.2024 2-x кімнатну квартиру з 2 ванними кімнатами за адресою: 25 Daylan Marshall Gate St., новобудова. Not pet friendly. Велика кухня - студія, гардеробна, пральна та сушильна машини в квартирі, є балкон. Кухня повністю обладнана включаючи посудомийну машину. В будинку центральне опалення з індивідуальним управлінням, дуже тепло, також є безкоштовний тренажерний зал. Район тихий, поруч школа, шкільний автобус забирає дітей з ЖК, поруч магазини та лікарня, супермаркет Walmart в пішій доступності.Всього -1812CAD, у вартість вже включено всі комунальні платежі (вода, електрика, опалення) + підземна парковка для 1 машини. Контракт до 01.12.2024 з можливістю продовження. За деталями прошу звертатись у приват.
-
Ой там на кого попадёшь ... некоторые сами не знают что можно менять а что нет
-
Усім привіт. А ніхто тут не цікавиться заробітком через інтернет? Я активно шукаю можливості заробітку в мережі онлайн. Може хтось щось чув чи знає якусь інформацію. Я готовий розглянути всі ідеї. Буду вдячний кожному за інформацію.
-
Дуже дякую вам. Хоч хтось відгукнувся 👍