Вінніпег для українців Канада
-
Это Украинская группа
-
Лучше рассчитывать на самого себя. Планируйте поездку самостоятельно. А то долго ждать будете.
-
❗Здається кімната 496 Murray Ave, Winnipeg Чудова простора - Мастер спальня, з власним виходом до ванної кімнати. Двоповерховий будинок на 4 кімнати, 3 сан вузли та 2 ванні кімнати. Є парко місце + чудовий двір для грилю та власного відпочинку. 650 на місяць + 25$ інтернет Секьюріті депозит - 300$ Для чоловіків. 204 291 6395 Дмитро
-
Хто знає де купити справжню ялинку? Крім Superstore ще десь продаються?
-
🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (30$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 462.5/тиждень ( deposit -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Instagram - Uber. winnipeg Telegram- @win_uber
-
Можна з канадського iherb замовляти,приходить посилка додому. Також в супермаркетах багато вибору канадських виробників вітамінів
-
Привіт! Таки питання, цікавить досвід інших - мій паспорт вже готовий і доставлений до ЗДУ у Торонто, консули підписують, що забрати можна тільки особисто або ж консул привезе, коли матиме тут виїзний прийом …. Може комусь вдалось вмовити консульство на висилку паспорту курʼєром чи поштою? Тому що мені при оформленні документів, казали, така опція є - зараз ні… не хочеться летіти
-
Коли я робила паспорти дітям у Торонто, було багато людей які були з різних міст не тільки з Торонто, ми просили щоб відправили нам, або консул привіз, вона навіть слухати не хотіла, сказала не бере такої відповідальності на себе. Приїздити особисто, забирати. Я спитала коли у Вінніпезі буде консул,вона відповіла, що ближчим часом взагалі поїздок не планується.
-
Згадав мій перший день в Канаді )) зранку в Торонто пішов шукати такий перехідник
-
Хто знає де находиться організація біржа страхування Я про працював 6 місяців мене лист про доходи
-
Як це
-
На табло висвічується 90
-
Я в приміщенні Манітоба хелс дали номерок
-
Онлайн
-
Доброго дня як відбувається зміна хелс кард