Вінніпег для українців Канада
-
Зайдіть будь ласка за цим посиланням і кодом 🙏 Accept my invite & Get 4 freebies! Download Temu and search my code to accept my invitation: 85333558 Це додаток в якому ви зможете отримати безкоштовні подарки ☺️
-
Plzzz...Can you help me to win 4 Freebies?Absolutely Yes! temu.com/s/7uqRTJLCxlqI8
-
Зайдіть будь ласка за цим посиланням і кодом 🙏 Accept my invite & Get 4 freebies! Download Temu and search my code to accept my invitation: 85333558 Це додаток в якому ви зможете отримати безкоштовні подарки ☺️
-
Plzzz...Can you help me to win 4 Freebies?Absolutely Yes! temu.com/s/RdaF6sy3bMHnK
-
Шукаєте нову або вживану машину? Можу вам допомогти. Я працюю в діллершипі Capital Ford Lincoln, в нас на вибір є нові чи вживані машини в гарному стані. Всі машини в гарному стані та перевірені найкращими техніками на локальному сервісному центрі. За більш детальною інформацією пишіть в приватні повідомлення. З задоволенням допоможу вам в оформленні автомобіля для вас та вашої сімʼї. Чекаю на ваше повідомлення
-
-
Plzzz...Can you help me to win 4 Freebies?Absolutely Yes! temu.com/s/rqtUKz6KPG1tPv
-
Реєстрація на зйомку "Не Диванні Експерти" Запрошення на Новорічний ефір! 🎉 Остання можливість цього року приєднатися до нас на зйомці нашого першого україномовного шоу у Вінніпезі - "На дивані експерти". Цієї неділі, 10 грудня, ми робимо особливий новорічний випуск. 🕐 Коли: 13:00 📍 Де: Fort Garry Place, 81 Garry Street З початку проєкту в нашу студію завітали понад 100 глядачів. Ми бачимо, як завдяки вам "Не Диванні Експерти" стали не лише джерелом інформації про життя в Канаді, але й місцем для підтримки, знайомств і взаєморозуміння. З кожним ефіром розуміємо, наскільки цей проєкт важливий і цінний. Не пропустіть цей особливий ефір, вас чекають подарунки від спонсорів, смаколики та гарна атмосфера! Посилання на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/1Tenq9ziJ7ZbqMXT9o0XnIfXbrDdmrSt7l37G52wjhYs/edit
-
Вікторія, здається кімната з 500 дол.на міс на півдні. Якщо вам потрібно пишіть в личку. Я відповім і дам контакти.
-
204-293-2881 Татьяна
-
Сало нельзя перевозить в Канаду
-