Вінніпег для українців Канада
-
Там треба дзвонити по тому номеру, що в рахунку. Або зайдіть в будь-який UPS, вони повинні допомогти.
-
Так, можуть)
-
Дякую всім за відповіді
-
Здравствуйте, недавно мы с семьёй приехали в Виннипег, у моей сестры есть ребенок, ему год, и мы ищем детского педиатра, что бы стать к нему на учёт. Возможно вы знаете докторов которые говорят на украинском, или же понимают русский, то напишите мне. Буду вам благодарна за ответ
-
👍блііііін. Дякую за інфо.
-
Я хочу працювати на Амазон.
-
Мені колись допомогли з аналогічним платежем в UPS на перехресті вулиць Regent i Lagimodiere.
-
Доброго дня, нещодавно ми з сім'єю приїхали до Вінніпегу, ми вже знайшли собі сімейного лікаря, та чекаємо чергу до нього, але в нас виникла проблема. В моєї сестри є дитина, їй 1 рік, та ми не можемо знайти дитячого педіатра, можливо ви знаєте лікаря, який говорить українською, або хоча б розуміє її, то напишіть мені будь ласка) Дякую за ваш час.
-
Ребята,по поводу инструктора по вождению не пишите,пожайлуста,глупости,интим услуги не оказываю,просто имею большой опыт вождения бусов с прицепами,имею стальные нервы,очень люблю машины и это своего рода хобби,спасибо
-
Доброго дня, нещодавно ми з родиною переїхали до Вінніпегу. Наразі займаємося пошуком будь якої роботи, для початку. В мене та в мого хлопця є досвід роботи збірниками електропроводки та електричних пристроїв. Також в мого хлопця є досвід на будівництві, та різноробочим. Якщо в вас є якісь вакансії, то напишіть мені. Дякую за ваш час)
-
А еще на работе сократили часы и много свободного времени
-
Доброго дня! Мене звати Ліля я слабочуюча приїхала в Вінніпег 11місяців тому,ніяк не можу знайти роботу, резюме рознесла і відправляла результат нуль.Раніше я працювала в готелі 2 роки і посудомийні 5 років.Працювала на фабриці пакувальних матеріалів 4 років.Роботи не боюся.Шукаю роботу в будь яку годину.Дякую
-
Наскільки знаю, у Велʼю вілледж не можна повернути товар, він з секонда Але поміняти можна Та думаю, вже запізно їй міняти:)