Вінніпег для українців Канада
-
🥕🥗🥚🍳🥦Доброго дня ! Домашні ласощі! 24 и 31 грудня буду біля ІКЕА в 11:00 Морква по-корейськи $10 кг Капуста квашена $10 кг Квашені огірки $10 кг Вінігрет $14 кг Олів'є $14 кг Копчена риба $ 17 кг Домашні яйця 12 шт. Помідори консервовані літрова банка $ 10 Малина перебита цукром 1,200 $20 Лілі 204-481-0790
-
🥕🥗🥚🍳🥦Доброго дня ! Домашні ласощі! 24 и 31 грудня буду біля ІКЕА в 11:00 Морква по-корейськи $10 кг Капуста квашена $10 кг Квашені огірки $10 кг Вінігрет $14 кг Олів'є $14 кг Копчена риба $ 17 кг Домашні яйця 12 шт. Помідори консервовані літрова банка $ 10 Малина перебита цукром 1,200 $20 Лілі 204-481-0790
-
Привіт. Підкажіть де можна купити оселедець вже готовий. У Фрешко були, у трьох - не має, і сказали можливо аж у січні отримають...
-
Не знала, що саме в Канаді асортимент на рибу відсутній... нажаль
-
❗Здається кімната 496 Murray Ave, Winnipeg Чудова простора - Мастер спальня, з власним виходом до ванної кімнати. Двоповерховий будинок на 4 кімнати, 3 сан вузли та 2 ванні кімнати. Є парко місце + чудовий двір для грилю та власного відпочинку. 650 на місяць + 25$ інтернет Секьюріті депозит - 300$ Для чоловіків/ або пара. 📞204 291 6395 Дмитро Viber/telegram/ What's App
-
Дякую
-
Спробую доїхати...далеченько, але треба спробувати
-
Можете дати адресу, не можу знайти
-
У Фрешко були такі відерця. Традиційна і малосолена.... Шукаю де є
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка Чи потрібно відправляти birth certificate на двох дорослих? Бо чую, десь потрібно, але чи дійсно це так І чи потрібно перекладати на англійську та завіряти? Дякую
-
Доброго дня! Чи можна звільнятися з фул-тайм роботи , після того як чекаєш PR? Тобто, номінація по SWM вже отримана, аплікація на отримання Pr заповнена і оплачена. Чи необхідно працювати на цій фул-тайм роботі, по якій вказував звʼязок з провінцією до того моменту, поки не отримаєш статус pr?