Вінніпег для українців Канада
-
Рыба ищет, где глубже, А человек - где лучше. Народная мудрость.
-
Причому тут отморожені? Справа у тому що заселяють де було місце, це і так великий привілей від провінції, враховуючи вартість скільки би обійшовся цей місяць. Але наші як завжди, галі всі балувані - басейни, хуєйни Хто за чим приїхав.. Ще бракує лайфхаків як отримати трьошку, набрати кредитів і звалили
-
Да кормежка везде плюс минус одинаковая, в другом отеле с нами бомжей заселили. По моему опыту бест вестерн намного лучше. Там рядом суперстор в котором курица гриль 8$ вечером. Как там можно потратить 700$ за неделю на еду я не знаю. Но что то мне подсказывает что с такими запросами Канаду не потянуть…
-
Понятно….
-
Ок. Вы работаете в Канаде?
-
Ну не знаю де в Україні можна купити своє житло від 300К$ (Взагалі нормальне житло тут починається від 600К$) Як на мене це прям дуже відрізняється від України, навіть в тому Києві Одне можу сказати, що тут все відрізняється, і не можна порівнювати країни
-
Ну ну
-
К сожалению, да ))) Не хочу всю жизнь выносить сам себе мозг, что мог попробовать - и не рискнул. А вернуться всегда можно, рабочих рук тут реально не хватает. Язык знаю, контакты не рву, ухожу по согласованию. Вот, даже рождественскую премию дали )))