Вінніпег для українців Канада
-
Через две недели карта будет, если дадут
-
В Canadian tire стоит человек у входа, с ним составляешь заявку и вперёд. В волмарте тоже можно подойти до супервайзера и попросить подать заявку, в суперсторе не знаю как
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
Гудзонбей магазине тоже на 1000 дают. Но мне заблочили кредитки когда я в минуса на одной влетел.
-
Народ Всім Привіт Шукаю Інструменти для себе Як що хтось ман запрошую в приватні повідомлення зараз в приорітеті болгарка. Всім гарних покупок та продаж!
-
Продовження можна зробити, але коли буде і чи буде в найближчі місяці взагалі - не відомо.
-
У відділенні Service Canada, але треба резервувати апойнтмент онлайн.
-
Так, ну если с суперстором все выгорит - кредитки не нужны больше) План-капкан расписан, нужно будет только договориться с управляющей компанией что может за квартиру заплачу не 3, а 5. Но думаю, там проблем не будет. Микрозайм тоже перенесу на конец следующей недели. Машина и страховка с зп в эту пятницу. Теоретически все красиво получается…
-
Ещё есть кредитка от тим хортонс
-
Привіт Чи бачив хтось в продажі ковзани,якщо так в якому магазині?
-
А де цього офіцера шукати? 👀;)
-
Может знаєте. Я якщо контракт безстроковий, але звільнитися після 8-9 міс роботи, тоді підійде для swo?