Всім Привіт! Хочу поділитись інформацією для тих хто шукамите або шукає житло в Downtown Winnipeg за доступну ціну й адекватними умовами (у порівнянні із тим що на ринку).
Компанія (VIDA) в якій я працюю маркетологом здає квартири в оренду й має 8 будинків в центрі Winnipeg:
229 Machray Avenue, Winnipeg
724 Wellington Avenue, Winnipeg
435 Spence Street, Winnipeg
275 Midwinter Avenue, Winnipeg
634 Broadway Avenue, Winnipeg
579 Broadway Avenue, Winnipeg
625 Broadway Avenue, Winnipeg
122 Langside Street, Winnipeg
На даний момент наскільки я не помиляюсь є вільні квартири в 4-5 будинках (актуальну інформацію завжди можна глянути на сайті: www.vidaliving.ca/) які здаються без меблів (так само як скрізь в Канаді)
Я працюю в маркетингу й на жаль із подачою взагалі ніяк не можу допомогти, але насправді, всі аплікації в нашій компанаії подаються тільки онлайн, тому у всіх одинакові шанси.
Також розуміючи ситуації України в компанії зробили виключення в самій аплікації для людей які планують переїхати або які переїхали не так давно 5-6 міс та за такі речі як Працевлаштування, Landlord References чи Credit Score ніхто ніяких балів не віднімає, тобто це збільшує шанс того щоб аплікація була вибрана серед інших. Ось посилання на саму онлайн аплікацію (яку можна теж заповнювати наперед за пару місяців коли ще планується переїзд): www.vidaliving.ca/apply
Сама компанія молода та інноваційна компанія (саме тому я й працюю в ній). Головні цінності компанії це:
Безпека
Чистота
Можливості для жителів заробити гроші
Відчуття Community (відчувати що сусіди адекватні й класні й можуть допомогти у разі потреби)
Також із деяких унікальних речей які компанія надає у порівняння із іншими:
ціна на 25-30% нижча ніж на ринку (в середньому $800- $1,000 за 1-2 кімнатну)
всі будинки 100% pet friendly (досить рідкість для ринку)
всі будинки вхід по магніту й із камерами (рідкість у сфері доступного житла)
в нас є партнерство із Amazon що їхні курєри мають можливість зайти в будинок щоб доставити посилки (плюс, тому що в цілому деколи посилки крадуть в Канаді якщо вони залишені не в середині будинку)
VIDAfication (яскраве освітлення, світлі та білі стіни в коридорі, кольорові двері) в деяких будинках ще в процесі, але точно буде для всіх
онлайн аплікація по ціностях а не тому скільки ти заробляєш і тд (тобто це допомогає зробити так щоб в будинку були привітні й адекватні люди)
є можливість відео туру якщо немає можливості глянути персонально (на жаль тільки після такого якщо вашу аплікацію виберуть)
В секторі доступного житла ці всі речі практично не існують.
VIDA perks (знижки) із нашими партнерами де є ресторани й такі компанії як Staples (для друку й копіювання). Більше інформації на сайті: www.vidaperks.ca/
Для прикладу також, прикріплюють фото VIDAfied коридорів (435 Spence) й квартири в одному із наших будинку (229 Machray). Проте важлива інформація, що квартири здаються пусті (так як скрізь в Канаді), фото на прикладі ми додали в програмі, чисто щоб домогти візуалізувати простір. Більше інформації завжди можна глянути на сайті.
Також знизу є ще посилання із додатковою інформацією:
Надіюсь це все буде корисно! 🙂
Ось також посилання на Frequently Asked Questions сторінку: www.vidaliving.ca/faqs
Інтерв'ю із деякими жителями які живуть у будинках VIDA: www.youtube.com/channel/UCiTAMW9V0ERyIeYqaQvnmWw
Посилання на Ingtagram: www.instagram.com/vidaliving.ca/
Посилання на Facebook: www.facebook.com/vidacommunities
Посилання на останні статті компанії: www.vidaliving.ca/news