Вінніпег для українців Канада
-
100cad состояние хорошее. Без домашних животных, самовывоз.
-
Здається 1 бедрумна квартира на 4 поверсі за адресою 35 Valhalla Drive. Вартість: 1300 доларів на місяць. Орендна плата 1300,00$. Включає гідро, тепло та воду. Одна вулична парковка. Безкоштовна пральня не в номері. Пральня знаходиться прямо біля блоку. Будинок для некурців.
-
250cad отличное состояние. Без домашних животных. Самовывоз. Подробности в ЛС.
-
Доброго вечора всім! Кому цікава робота в доставці Дордаш або таксі Убер, 29.12 в районі 11.00-12.00 зможу взяти з собою на 3-4 години на свою зміну і за цей час все розповісти з власного досвіду роботи. Працюю по Winnipeg East. Це район Килдонан та Транскони. Маю досвід майже рік роботи в доставці і таксі в Вінніпезі та майже 5 років роботи в Убер в Україні . Заздалегідь хочу написати, що це безкоштовно, без всіляких рефералок та інших бонусів для мене. Мій друг хоче спробувати цю роботу на вечір і вихідні дні, попросив трішки навчити тонкощам. Є ще два місця на задньому сидінні, тому у вигляді волонтерства покатаю і розповім все, що знаю з власного досвіду(Грошей мені не треба, заробимо їх разом))). Якщо когось цікавить, напишіть у приватні. Гарного вечора)
-
Доброго вечора, продаю такі речі : Тумбочка : 1 чорного 1 сірого кольору, ціна 30$ Каркас під матрос: Full ( довжина 195см. ширина 142см.) Ціна 100$ Матрос: Twin ( довжина 190см ширина 97см) ціна 80$ Каркас : Twin ( довжина 187см ширина 95см) ціна 38$ Стол з стільчиками : стол ( висота 73см довжина 140см ширина 60см). Стільчики 5шт все разом ціна 150 $ Фен: ціна 14 $. Речі нові користувалися лише два місяці. Продаємо сприводу переїзду, їх можна буде забрати 7-8 січня.Якщо зацікавленні звертайтеся п.п.
-
BTW, хлопці, хто не боїться важкої та брудної праці. Полірувальники з рівними руками ще потрібні, у нас на виробництві срака. Мало того що не вистачає, я б декількох що є ще відправив кудись на перехрестя Логан ет Мейн щось інше полірувати… Зп не мінімальна, фулл тайм, бенефіти, пенсії, відпустки, тощо. норм завод та колектив, але брудно і постійний потік роботи. Англійська можна так собі, допоможу з перекладом, завжди поруч з тим цехом працюю та маю вільний час. Головне щоб рівні руки та робити не на «відʼбись» Потрібна машина щоб добиратись до роботи, або як варіант жити на моєму маршруті (на вибір Університет-Абіноджі Мікана-Лаж, або Університет-Сент Мері-Фермор-Арчібальд-Уотт). Якщо буде реально серйозний кандидат - спробую домовитись персонально.