Вінніпег для українців Канада
-
А то скучно піз...
-
Ще нікого не знаю , шукаю якісь споріднені душі
-
Я от 2 місяць тільки
-
Давно вже тут
-
Денис, я купил селёдку! Осталось довезти ))) С вас 1 большая луковица, немного растительного масла, пару кило картофеля в кожуре (отварим). На водку и томатный сок скинусь, как все. Так что Вам решать, уезжать или оставаться )))
-
По чату також подивилась, не знайшла відповіді… є тоді питання як можна перевести гроші з України в Канаду. Wise боюся використовувати , бо дуже багато про них поганих відгуків. Чи працює наразі SWIFT з України?
-
Я пробувала в різних банках… все те саме 😭🙈
-
Шукаю співорендатора у 1 bedroom - $510 + $25 Wi-Fi + $25-$30 hydro. Заселення можливе з 1-го лютого. Без шкідливих звичок та домашніх тварин. Прання в будинку, оплачується окремо. Квартира тепла, сонячна сторона. Район St. Vital. Біля будинку є Freshco, Dollarama та SuperStore, заправка та автобусна зупинка 16, 55, неподалік зупинка 14 автобуса. Поблизу також є Walmart, Canadian tire, RBC, CIBC. Всі деталі, що вас цікавлять, в приватні повідомлення. Оплата за наступний місяць в кінці попереднього місяця до 1 числа.
-
Можно временно поставить на учёт, тогда дают временный номер в виде бумажки на 10 дней.