Вінніпег для українців Канада
-
Я тебе вакансию нашёл
-
Жаль, что она в Германии
-
Вполне. Спасибо.
-
Этот кран вызывают, когда нужно тяжёлые сумки с продуктами занести на второй этаж
-
Розпродаж ,за деталями прошу писати в особисті 🩵
-
Работу на заводе найти не сложно, особенно если есть возможность поднимать тяжести, опыт работы на производстве и хороший английский. Насчёт опасности, Виннипег входит в двадцатку самых криминальных городов Канады, в год тут происходит примерно 40-50 убийств
-
дякую за відповідь. я думаю, що мій рівень англійської близько b2 для розуміння, b1 для розмови. і якщо за це достатньо платять, я можу виконувати важку, важку роботу. серйозно? 50 ? Я чув, що це місто має деякі проблеми з небезпекою. як щодо громадського транспорту? тому що спочатку я не можу купити машину. у місті хороша система громадського транспорту? або це погано? а хтось стикався з криміналом ? я маю на увазі, чи хтось нападав або знущався над іммігрантами з України?
-
По Виннипегу автобусы ходят, добраться из одного конца города в другой можно примерно за час Пару недель зарезали мужчину из Украины. Насколько я знаю, это первый такой случай. Также не раз слышал, что в даунтаун до украинцев приставали бомжи и наркоманы
-
ще раз дякую, сер. для відповіді. 1 година? Отже, це означає, що місто не дуже велике, і 1 години достатньо, щоб поїхати куди завгодно. насправді? він помер? випадково атакувати? чому багато разів для українців, ви знаєте деталі? може в місті є расизм? чи просто випадковий напад від наркомана? Мені прикро це чути. людина прибуває на нове місце для нового життя, але біда її знаходить. Я сподіваюся, що Бог допомагає всім добрим людям.
-
Місто досить велике. І година у будь-який кінець то не зовсім точно. Українця вбив випадковий наркоман Расизму немає взагалі. Є рашисти, які того не скривають, та росіяни, які типу «проукраїнські і допомагають», а насправді хз чого від них очікувати. Але я намагаюсь з ними не перетинатись.
-
А если в час-пик, то за два часа...
-
Виннипег примерно 20 км в длину, это за час вполне реально доехать. Мужчина умер, не знаю деталей, нападающего задержали. Сложно сказать, почему достаточно много жалоб от украинцев на приставания. Возможно, люди снимали на камеры других людей или внимательно смотрели или открыто обсуждали на своём языке. Расизма тут как такового нет, по крайней мере не по отношению к украинцам. Но часто на многие работы белым трудно попасть, так как там в основном принимают не белых. Я не знаю расизм это или нет.
-
20 км из конца в конец. В принципе, если подобрать маршрут и не ошибаться при пересадках, то за час вполне реально доехать. Но у меня ни разу не получилось так, обязательно где-то ошибался