Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня дівчата!🌷💅 Мене звати Вікторія , я сертифікований майстер з досвідом більше 20 років, в сфері нігтьового сервісу. Якщо вас цікавить гарний та здоровий манікюр тоді вам точно до мене ! Запрошую вас на: Манікюр💅 Педікюр🦶🏻 Ламінування брів та Вій👱🏻♀️ Фарбування брів та Вій Воскова депіляція всіх частин тіла 🦵🏻 Весь інструмент проходить 3 етапи стерелізації ✅Шоб забезпечити безпеку та здоровья ваших нігтів я використовую тільки одноразові розхідники 💅 Для запису звертайтесь по телефону : 431-388-6136 або в дірект 🤩🤗 Сторінка з роботами: instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Приймаю в районі East Kildonan
-
В Манітобі не має вибору. Тут тільки одна компанія яка страхує авто, це MPI. Відповідно, всі autopac пропонують один і той саме продукт по одній ціні
-
Авто пак, вона ж тут наче 1
-
Як скоро зробити Health Card ?
-
Щиро дякую
-
Підскажіть будь ласка де можна знайти швидкісний інтернет, зараз перебуємо в готелі і він тут дуже слабий для роботи. Може є якісь бібліотеки чи кафешки або нормальний мобільний провайдер?
-
В бібліотеках є комп'ютери, але 2 години для користування
-
У нас за два дні зїло 10 гб хоча маєм безлім в роджерс і всеодно слабий для роботи нажаль
-
Так знаю, просто навіть на 5 джи слабий інтернет, може треба змінити на інший провайдер
-
10-20-30гб то з 5джи, пісня їх використання буде безлім але з 4 чи 3 джи
-
робота доступна кожному; відсутність кваліфікації; не потрібні навички чи досвід із привабливою оплатою. Напишіть мені в DM, якщо ви зацікавлені.
-
робота доступна кожному; відсутність кваліфікації; не потрібні навички чи досвід із привабливою оплатою. Напишіть мені в DM, якщо ви зацікавлені.