Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Я працюю в автосалоні міста Вінніпег Nissan Vickar. Є багато нових авто в наявності, гарні умови лізу та кредитування(кредитування починається з 2.99% річних, лізинг є варіанти під 0%). Також є багато різноманітних авто з пробігом. Звертайтесь, допоможу підібрати найкращий варіант для вас по кращим умовам! Є можливість придбання авто в лізинг, файненс та за кеш. Буду радий знайомству! 1424Regent Ave. 204 952 5878 Євгеній [email protected]
-
Дякую за інформацію почитаю
-
Відаємо безкоштовно диван, українцям які нещодавно приїхали у Вінніпег. Диван у гарному стані, розкладається у положення двоспального ліжка з зручним матрацом! Самовивіз з району North Kildonan контактний телефон 204 869 53 34 (тільки для дзвінків) ps. наліпки на бильцях легко знімаються )
-
БЕЗКОШТОВНО! дитяча ігра "Зоопрарк" фігурки різних тваринок, ланшафтні фігурки зоопарку самовивіз район North Kildonan т. 204 869 53 34 (тільки дзвонити)
-
БЕЗКОШТОВНО! дитяча ігра "Зоопрарк" фігурки різних тваринок, ланшафтні фігурки зоопарку самовивіз район North Kildonan т. 204 869 53 34 (тільки дзвонити)
-
Відаємо безкоштовно диван, українцям які нещодавно приїхали у Вінніпег. Диван у гарному стані, розкладається у положення двоспального ліжка з зручним матрацом! Розбирається на частини що дозволяє транспортувати навіть у невеликому авто (у нас влізло у субару форестер) Самовивіз з району North Kildonan контактний телефон 204 869 53 34 (тільки для дзвінків) ps. наліпки на бильцях легко знімаються )
-
Стояла на учете в Италии как онко больная. Несколько раз в год проверяли. Тут показала итальянские заключение своему семейному врачу еще в июле и у меня визит к онкодерматологу аж в июле этого года. Так что идти к семейному врачу с документами и он уже решает как быть.
-
Ви перекладали самостійно усно чи замовляли письмовий переклад? бо з документів у мене довідка МСЕК та останні обслідування, де поки все стабільно. Вагаюся, чи проходити огляд в Києві у канадського лікаря чи вже в Вінніпезі
-
десь 100 чи 200 доларів
-
И есть агенства где можно подработку найти любую сразу?
-
Привет всем. Где можно посмотреть список заводов Виннипег?