Вінніпег для українців Канада
-
Про WES: Евалюація диплому. Нажаль, Канада не признає наші дипломи тут. Проте, країна зробила спосіб, за яким можна еваліювати свій диплом за канадськими стандартами. WES (world education services) допомагають це зробити. Коштує така послуга 200-350 кад. Що вам потрібно зробити? Перекласти дипло на англійську або французьку. АЛЕ! В межах WES є програма WES Gateway, яка допомагає дещо спростити процес оцінки вашого диплому. Ця програма доступна для людей з Афганістану, Еритреї, Іраку, Сирії, Туреччини, України та Венесуели. Як на неї податись? Самі ви це зробити не зможете. WES має парнтнерів (нон профітні організації по всій Канаді), які можуть вам допомогти з процесом подачі і, якщо ви підходите по вимогам, дати вам ваучер на безкоштовне отримання цієї послуги. В Оттаві така організація називається OciSO,в Кінстоні - Keys та ISKA, в Торонто- JVS та декілька інших. До слова, JVS – дуже крута організація. Мені вони дуже допомогли свого часу. Як податись? Шукаєте таку організацію в своєму місті, або провінції за посиланням www.wes.org/partners/global-talent-bridge/wes-gateway-overview/ пишете лист їм на почту. Заздалегідь варто перекласти диплом. Якщо ви підходите вимогам, то вони допоможуть вам оформити аплікацію і дадуть ваучер на знижку або взагалі зроблять це безкоштовно. Після того, чекаєте 30-50 днів.
-
Note: This pilot project is NOT for you, if • You are seeking an evaluation to apply for permanent residency in Canada. You will need to obtain official documents from ENIC Ukraine and apply for an ECA evaluation. Evaluations issued through the WES Gateway Program are not accepted for permanent residency applications. • You already have official documents from ENIC Ukraine. If you do submit an application, your evaluation will not be processed under the WES Gateway Program, and you will need to meet WES standard requirements.
-
Так, дякую, я читала. Але нам в листі написали, що це не підходить тим, хто подається на PR. Я маю на увазі WES Gateway. Як Ви думаєте,все-одно подавати заявку на цю пілотну програму(Gateway)?
-
Ok.
-
Попробуйте зробити тимчасові номера. Ми зробили на 7 днів а потім переоформимо
-
Добрий день, сьогодні ходила у готель Best western Plus, там є стійка реєстрації від сервіс Канада, але взяли заяву на сін номер і сказвли чекати 3 тижні,якщо не буде то щей дзвонити. Чи можна у самому Сервіс Канада щось попросити чи пришвидшити??Цеж ні рахунку відкрити, чи будуть питати про сін коли буду шукати роботу??
-
Нам в Service Canada зробили SIN за кілька хвилин.
-
Добрый Есть какая то группа или кто может работает в Убер итс или в убере такси?
-
‼️ Доброго часу доби. Підкажіть, можливо хто вже стикався з таким. Всі лендлорди просять поручителя. Коли відповідаєш, що такого немає, дають відмову. Гроші на рахунку нікого не цікавлять(( Можливо є якісь волонтерські програми чи взагалі хоч хтось/щось, що може допомогти в цьому питанні? 🙏🏼 Я в розпачі 😫
-
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 буду дуже вдячна 🙏🏼
-
3 відмови, бо нема поручителя( Або поручитель і заїзджай хоч завтра…