Вінніпег для українців Канада
-
www.google.com/search?q=Manitoba+health+change+address
-
Ви так з картинки зрозуміли? В тексті: Dogs and cats over 6 months of age living in Winnipeg need a pet license.
-
Право иметь питомца
-
Добрий день. СКАМ В DoorDash Обережно!!!! Вчора була ситуація: беру замовлення в Subway і відразу мені телефонують і представляються Support Doordash і говорять що замовлення, яке я взяв відміняється, потім просять мою електрону адресу щоб компенсувати мій час, говорять що відправлять e-transfer на мою електронну адресу в сумі 20$. Я звичайно зрадів і дав їм свою електронну адресу, після цього мені говорять що прийде код і мені потрібно його продиктувати оператору, я його теж продиктував ( я повівся ,як лох) потім повісили трубку. Замовлення, яке я брав дійсно відмінили. Через 5 хвилин приходить СМС що мою електронну адресу в мойому акаунті DoorDash намагаються змінити з другого пристрою. Я звичайно заходжу на свою електронну адресу і натискаю що це не я міняю інформацію в своєму акаунті Doordash. Після чого я заходжу в налаштування і бачу що в моєму акаунті вже змінений мій номер на інший. Після чого я швидко змінив номер на свій, і швидко змінив пароль. Слава богу мені вдалось завчасно все зробити і зберегти свій акаунт і гроші які я заробив за тиждень. Потім мені знову телефонують і знову представляються Doordash Support і знову просять назвати код який мені зараз прийде на мій мобільний. Я звичайно вже все зрозумів і покрив його матом з українським акцентом;) По розмові було зрозуміло що це якийсь індусік один і той же. Обережно будь ласка дорогі співвітчизники!!! Не думав що в Канаді таке процвітає.
-
Вітаю , яка ціна ?
-
Сколько даётся времени по прилёту оформить лицензию?
-
Добрый день! Продаю настенные лампы - ikea, уже с комплектом лампочек. В наличии 2 шт 10$ за 1 лампу
-
Я купила квитки у них. Дуже вдало підібрали і по даті, і по часу пересадок. 2 валізи на кожного. Викупили квитки за півгодини після передоплати і відправили на пошту
-
Добрий день. Може в когось є група така ж як ця, тільки для Едмонтона??? Поділиться силочкой будь ласка
-
Доброї години, товариство! Порадьте з вибором авто. На що треба дивитись, а на що навіть не звертати увагу. Бюджет, як завжди, не великий ( 6k-7k) Дякую 🙏
-
Мы летели, несколько дней возились с нами, у нас была фойл-лесс виза, поэтому маршрут нельзя было любой брать. После утверждения вами маршрута, информации о пассажирах и визах, и предоплаты они выкупают билеты, пересылают их вам, и вы их оплачиваете. 2 чемодана по 32 кг на каждый билет.
-
Ещё этот посмотрите обменник, Currency Exchange, у них курс может быть чуть выше.