Вінніпег для українців Канада
-
Краще беріть тей що довгий, складно сказати скільки часу займе все інше, так хочь не будете поспішати та бігти кудись, трішкі відпочинете від рейсу
-
Всем привет, кто то получается зарегистрироваться на бесплатный билет сегодня, опять сервак лег :((
-
Вітаю! Запрошую до мене в салон краси. Я перукар із досвідом роботи понад 10років. Працюю в Центрі міста The Hive Hair Company 175 Osborne Street. Мій номер телефону: +1(431) 334 2000 перукарські послуги : Чоловічі стрижки 30 Жіночі стрижки 40-50 Дитячі стрижки 20-25$ Мілірування,шатуш, аіртач,омбре 80 $ і вище Фарбування волосся 60$ і вище Вкладання волосся 20$ і вище Зачіска 50$ і вище Форма і корекція брів 15$ Фарбування брів 15 $ Фарбування вій 22$ Приймаю записи на Січень . Працюю : З вівторка -суботу 10:00-19:00 Неділя , понеділок салон зачинено. Теж ви можете самі до мене записатися онлайн, ось сайт ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation На інстаграмі можна подивитись на мої роботи www.instagram.com/p/CjY51G5Lhc4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Добрий день.Напишіть будь ласка сайти де можна купити хороше авто.Дякую
-
Добрий день.Напишіть будь ласка сайти де можна купити хороше авто.Дякую
-
Доброго дня, підскажіть чи для проходження медкомісіі, отримання sin потрібна передчасна реєстрація електронічна? Якщо так, де зареєструватись, думала завчасно до прильоту це зробити. Чи можна так?
-
Тільки що отримав сін номер адреса 393 portage avenue без ніякого попереднього запису, прийшов , отримав номерок, підійшов на стійку коли покликали, потім викликали вже до спеціаліста, звірили мої дані і видали сін номер. На рахунок медкомісії був сьогодні у приймальному центрі, дали бланк з адресами, написано, що потрібно паспорт, вокр перміт і манітоба хелс кард. От на цю хелс кард треба записуватись онлайн на сайті уряду манітоби
-
На сім’ю
-
Підскажіть де можна роздрукувати папери з флешки
-
Всем привет. Где выгодные цены на Rim. И в Canadian Tire можно переобуются сразу?
-
Якщо ви в Трансконі, то Staples. Там самообслуговування 1540 Regent Ave W, Winnipeg, MB R2C 3B4
-
Здравствуйте,знаю что в эТо неприятное для нас время, многие уехали из Украины в Европу,Британию,Канаду а кому-то удалось поехать ещё дальше. Знаю что многие из вас столкнулись с не знанием английского языка,у вас появился языковой барьер,у меня есть проверенная девочка из Украины, у которой лично я занимался онлайн, кому интересно изучить английский язык или кому-то нужно для работы или для повседневного использования, обращайтесь сюда в телеграмм @irinavovk074 • Эта девочка найдёт подход к каждому из вас И да кстати,те кто собирается ехать в Канаду,Англию или вообще в страны Великобритании ,советую у неё позаниматься хотя бы 10 занятий,она шарит и очень доступные расценки