Вінніпег для українців Канада
-
Здам в саблет маленьку студію . З 1 березня. 209 Spence street. Свіжий ремонт .техніка нова . 714 $. ( + секюріті депосіт) Всі комунальні включені. Хороший варіант для стартового житла в Вінні. ( можна получити діскаунт 150$/місяць ) деталі в особисті.
-
Вітаю, шановне панство. Не так давно я влаштувалася на роботу в автосалон We Sell Autos, де продають машинки на будь-який смак: від маленьких та економних Toyota Corolla до величезних Ford Transit та Honda Odyssey та Dodge Grand Caravan; від бюджетних Ford та Kia до аж ніяк не бюджетних Ferrari та Chevrolet Corvette. Тут справді величезний вибір авто на будь-яку потребу та бюджет. У нас завжди в наявності близько 200 авто. Буду щаслива підібрати вам машинку для роботи й сім'ї. Звертайтеся, навіть якщо не плануєте нічого купувати, я залюбки проконсультую вас щодо ситуації на ринку. Наш сайт: wesellautos.ca Наша адреса: 550 Pembina Hwy, Winnipeg, MB, R3M 2M3. Мій телефон (431) 334-4179 або пишіть тут у Telegram.
-
Доброго вечора! Підкажіть,будь ласка, спеціаліста мануальної терапії у Вінніпезі. Дякую.
-
Привіт усім! Підскажіть хто якою поштою відправляв речі до України?
-
Natalia Svechin Show quoted text Natalia Svechin Law Corporation A. 532 Campbell St, Winnipeg MB, R3N 1C1 M. 204.480.2327 F. 431.400.4525 E. [email protected] W. www.svechinlaw.ca
-
РОБОТА!!! Всім привіт. На підприємстві, на якому я працюю (HERD North America), відкрились вакансії. Будь ласка, читайте опис уважно і не гайте час інших людей, та свій також. 1. Polishing Technician (полірувальник) Робота заключається в поліруванні виробів з металу (складові кенгурятників для траків). Вимоги: - Вміння користуватись ручним інструментом (полірувальні, шліфувальні машини) - Можливість працювати стоячи всю зміну, в респіраторі, в брудному та шумному середовищі 2. Material Handler (комплектувальник) Вимоги: - Досвід роботи в комплектуванні та/або контролі якості (бажано) - Вміння керувати вилочним навантажувачем, або хочаб бажання навчитись та отримати ліцензію - Вміння працювати самостійно, без нагляду - Базові знання компʼютеру (Офіс) Обовʼязки: - Комплектування наборів деталей для збірки - Контроль якості деталей - Наведення чистоти та порядку в робочій зоні Обидві позиції вимагають: - АВТОМОБІЛЬ (обовʼязково, підприємство знаходиться не на маршруті автобуса, пішки до найближчої зупинки 30-40хв по узбіччу) - Комунікативна англійська (для полірувальника - хочаб на рівні розуміння, для комплектувальника треба кращу, спілкуватись доведеться досить багато) Підприємство пропонує: - Постійну роботу Full-time, 40 годин на тиждень, можливі овертайми (для PR повністю підходить) - Бенефіти - Хороший, позитивний колектив та керівництво - Заробітна плата на старт має бути десь 19-20$ на годину, але конкретніше скажуть на співбесіді. Резюме надсилайте на пошту [email protected] Якщо виникнуть додаткові запитання - прошу в приватні повідомлення Всім гарного вечора і вдалих пошуків роботи!
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Якщо я їду в посольство України, щоб подати документи на новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії і в ньому поставили штам і таким чином продовжили ще на 5 років, але еміграційний офіц. не приймає такий паспорт і просять замінити його) Чи можу я зберігати старий паспорт (в якому стоїть штамп про його продовження) доки мені не видадуть новий? Буду вдячна, якщо хтось поділиться досвідом
-
Всем привет! Я лицензированный мастер тату и пирсинга в городе Виннипег! В честь Дня влюбленных действуют скидки на тату и пирсинг. Парные тату или пирсинг по цене одного! Пирсинг можно два для одного человека 😊 Поспешите, мест почти не осталось ❤️🩹 instagram.com/devil.s_piercing Всех с наступающим!
-
Дякую за зворотній зв’язок
-
Я на Shell Мені вона подобається Майже всі однакові по цінах Є і дишевші Але вони мені не цікаві Найдешевша 204 Пам'ятаю тільки 204 а дальше як назва не пам'ятаю