Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 200.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    Здам в саблет маленьку студію . З 1 березня. 209 Spence street. Свіжий ремонт .техніка нова . 714 $. ( + секюріті депосіт) Всі комунальні включені. Хороший варіант для стартового житла в Вінні. ( можна получити діскаунт 150$/місяць ) деталі в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia T.
    wrote on last edited by
    Вітаю, шановне панство. Не так давно я влаштувалася на роботу в автосалон We Sell Autos, де продають машинки на будь-який смак: від маленьких та економних Toyota Corolla до величезних Ford Transit та Honda Odyssey та Dodge Grand Caravan; від бюджетних Ford та Kia до аж ніяк не бюджетних Ferrari та Chevrolet Corvette. Тут справді величезний вибір авто на будь-яку потребу та бюджет. У нас завжди в наявності близько 200 авто. Буду щаслива підібрати вам машинку для роботи й сім'ї. Звертайтеся, навіть якщо не плануєте нічого купувати, я залюбки проконсультую вас щодо ситуації на ринку. Наш сайт: wesellautos.ca Наша адреса: 550 Pembina Hwy, Winnipeg, MB, R3M 2M3. Мій телефон (431) 334-4179 або пишіть тут у Telegram.
    1 Reply Last reply
    0
  • t566288611T Offline
    t566288611T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я роблю у українських перекладачів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярина
    wrote on last edited by
    Привіт. Хтось знає чи можна з України в Канаду везти мед?
    1 Reply Last reply
    0
  • t409604296T Offline
    t409604296T Offline
    Nadia Aravenko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть,будь ласка, спеціаліста мануальної терапії у Вінніпезі. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Lyganenko
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Підскажіть хто якою поштою відправляв речі до України?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleks
    wrote on last edited by
    Спробуйте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleks
    wrote on last edited by
    Natalia Svechin Show quoted text Natalia Svechin Law Corporation A. 532 Campbell St, Winnipeg MB, R3N 1C1 M. 204.480.2327 F. 431.400.4525 E. [email protected] W. www.svechinlaw.ca
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    РОБОТА!!! Всім привіт. На підприємстві, на якому я працюю (HERD North America), відкрились вакансії. Будь ласка, читайте опис уважно і не гайте час інших людей, та свій також. 1. Polishing Technician (полірувальник) Робота заключається в поліруванні виробів з металу (складові кенгурятників для траків). Вимоги: - Вміння користуватись ручним інструментом (полірувальні, шліфувальні машини) - Можливість працювати стоячи всю зміну, в респіраторі, в брудному та шумному середовищі 2. Material Handler (комплектувальник) Вимоги: - Досвід роботи в комплектуванні та/або контролі якості (бажано) - Вміння керувати вилочним навантажувачем, або хочаб бажання навчитись та отримати ліцензію - Вміння працювати самостійно, без нагляду - Базові знання компʼютеру (Офіс) Обовʼязки: - Комплектування наборів деталей для збірки - Контроль якості деталей - Наведення чистоти та порядку в робочій зоні Обидві позиції вимагають: - АВТОМОБІЛЬ (обовʼязково, підприємство знаходиться не на маршруті автобуса, пішки до найближчої зупинки 30-40хв по узбіччу) - Комунікативна англійська (для полірувальника - хочаб на рівні розуміння, для комплектувальника треба кращу, спілкуватись доведеться досить багато) Підприємство пропонує: - Постійну роботу Full-time, 40 годин на тиждень, можливі овертайми (для PR повністю підходить) - Бенефіти - Хороший, позитивний колектив та керівництво - Заробітна плата на старт має бути десь 19-20$ на годину, але конкретніше скажуть на співбесіді. Резюме надсилайте на пошту [email protected] Якщо виникнуть додаткові запитання - прошу в приватні повідомлення Всім гарного вечора і вдалих пошуків роботи!
    1 Reply Last reply
    0
  • t822230770T Offline
    t822230770T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Ні, договір був на одну людину, а тепер на дві і хто платить 75?
    1 Reply Last reply
    0
  • t455748807T Offline
    t455748807T Offline
    Даша
    wrote on last edited by
    Привіт народ ✌️ Можливо хтось знає якісь вільні вакансії на роботу, розглядаю усі варіанти) буду дуже вдячна ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1055849025T Offline
    t1055849025T Offline
    Marina Khrystus
    wrote on last edited by
    Привіт. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Якщо я їду в посольство України, щоб подати документи на новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії і в ньому поставили штам і таким чином продовжили ще на 5 років, але еміграційний офіц. не приймає такий паспорт і просять замінити його) Чи можу я зберігати старий паспорт (в якому стоїть штамп про його продовження) доки мені не видадуть новий? Буду вдячна, якщо хтось поділиться досвідом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    У нас можна мати два діючих закордонних паспорти. Може спитають для ідентифікації особи, але, я думаю, ніхто не буде відбирати у вас паспорт, тим паче прострочений.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1803512710T Offline
    t1803512710T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Всем привет! Я лицензированный мастер тату и пирсинга в городе Виннипег! В честь Дня влюбленных действуют скидки на тату и пирсинг. Парные тату или пирсинг по цене одного! Пирсинг можно два для одного человека 😊 Поспешите, мест почти не осталось ❤️‍🩹 instagram.com/devil.s_piercing Всех с наступающим!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1055849025T Offline
    t1055849025T Offline
    Marina Khrystus
    wrote on last edited by
    Дякую за зворотній зв’язок
    1 Reply Last reply
    0
  • t5325004847T Offline
    t5325004847T Offline
    Дмитро Україна -Віннепег
    wrote on last edited by
    Я на Shell Мені вона подобається Майже всі однакові по цінах Є і дишевші Але вони мені не цікаві Найдешевша 204 Пам'ятаю тільки 204 а дальше як назва не пам'ятаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t908357265T Offline
    t908357265T Offline
    vasudeva
    wrote on last edited by
    Привіт.Де вигідніше заправлятися в Вінніпезі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Costco. Бензин найдешевший якісний, вертають % в кінці року з кожного літра
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykyta С
    wrote on last edited by
    У Domo ще -5 центів у понеділок , та -3 у четвер за наявності картки мережі яку видають на цій самій заправці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykyta С
    wrote on last edited by
    Domo/204 найдешевші . Може бути таке що у тій самій мережі дві разні локації та дві різні ціни . Просто відкривай Гугл там кнопка азс і одразу з цінами .
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags