Вінніпег для українців Канада
-
Я їм блядь домовлюся. Якщо ті уйобки не почнуть працювати як треба та обробляти заявки, то буде горіти то консульство, а о ті уйобки яки там працюють будуть пизжені
-
Это не мне надо было
-
Да 100% я вспомнил
-
Там для входу в комп'ютер треба номер library card. А для реєстрації цієї карти треба мати паспорт та підтвердження адреси проживання. На місці заповнюєте аплікацію, вам відразу видають карту. Вводите на компі номер карти та пароль (останні 4 цифри телефону). Заходите в браузер, там 2 години сесії на день безкоштовно дають. Направляєте на друк свої файли. Далі підходите до іншого компа поряд з принтером, знову процедура з паролем та номером карти, підтвердження друку. Далі до принтера, там автомат для прийому монет, 1 сторінка 25 центів за ч/б, 90 центів за кольорове. Кидаєте монети в отвір, все! Забираєте файли та закінчуєте сесії на компах. Якщо щось не вийде, там усюди допоможуть, не хвилюйтеся :)
-
Гроші приходять на рахунок а не на карту, вони не пропадуть.
-
Доброго вечора … Маю одне питання !!! RBS bank я є клієнтом цього банку і зараз є така проблема з якою я вже зʼявилась в банк і все ніби рішилось… сказали що чекати 2-3 робочі дні для розблокування карти !!! Питання в тому чи хтось стикався з такою проблемою і скільки часу чекали про розблокування карти бо я вже чекаю 5 днів і без результату!!! Питання в тому що мені зарплатня повинна прийти і я переживаю що не прийде до розблокування і гроші пропадуть… можливо хтось стикнувся з такою проблемою нажаль напишіть що можна чекати… дякую за інф…
-
Добрий вечір! Шукаю для себе окрему кімнату (roommate) в північно-східній частині міста: район Transcona - East Kildonan - North Kildonan. Або на один місяць - в будь-якому районі.