Вінніпег для українців Канада
-
Друзі, привіт. Якщо ви шукаєте вживану машинку в ідеальному або дуже хорошому стані, пишіть мені в приват. Працюю в салоні вживаних авто (з найбільшим вибором машинок у місті). Є знижки й кредитування на ду-у-уже гнучких умовах. Мій номер +1 (431) 334-4179. Усім щастя, здоровʼя, гарної пʼятниці й надійних авто😊
-
-
Типу кредитка пізніше надійде?
-
Подався на кредитку в ScotiaBank, чекав тиждень, отримав лист с пін-кодом. Картки не було в листі. Це норма?
-
Доброго дня
-
Доброго дня Скажіть будь ласка, якщо усі наші документи в Україні,чи потрібно їх передавати в Канаду і тут вже робити переклад документів,чи можна це все зробити за допомогою фото і переклад також, дякую 🙏
-
Добрий день 🍀 Я шукаю роботу. Бажано (але не обовʼязково) у районі Kildonan. Резюме рознесла, а у відповідь тиша. Якщо хтось знає, де зараз набирають співробітників, напишіть в особисті 🙏 У мене початковий рівень англійської, але я старанно вчу. Можу працювати в магазині, на складах одягу, хаускіпінгу, заводі та кухні. Я не шукаю роботу онлайн. Маю три різні резюме для різних вакансій. Буду дуже вдячна за допомогу.