Вінніпег для українців Канада
-
🧐 ‼️📣Податкова Клініка розпочинає роботу з 1-го березня 2024 року. Кінцевий термін подання податкових декларацій 30 квітня 2024 року. Наші волонтери розмовляють українською та англійською мовами. 😎 З нашою податковою клінікою ви можете надіслати податкову декларацію за допомогою: ✅ Віртуальних зустрічей: просимо обирати Any Staff ✅ Зустрічі в офісі на 935 Main St, Winnipeg. ✅ Надіславши документи на [email protected]. Ви можете скористатись послугами Безкоштовної Податкової Клініки Конгресу Українців Канади – Манітоба, якщо: ✅ Ви прибули до Манітоби за програмою CUAET у 2022-2023 році ✅ Ви проживали у Манітобі станом на 31 грудня 2023 року. ✅ Мали річний дохід (до сплати податків) до $35,000 для несімейних та $45,000 для сімей ✅ Маєте просту податкову ситуацію: ⛔️ Безкоштовна податкова клініка не надає послуги у випадку складних податкових ситуацій. ⚠️ Увага! Якщо у вас дуже проста ситуація (наприклад, не було доходів в Канаді) і вам не потрібна зустріч з волонтером, ви можете надіслати заповнену ФОРМУ КЛІЕНТА на електронну адресу [email protected]. Заповнена форма буде опрацьована волонтерами податкової клініки в порядку черги. Волонтер може зателефонувати вам для мінімальних уточнень. Ви отримаєте повідомлення про успішне отримання вашої податкової декларації від Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency). ☝️ Будь ласка, детального ознайомтесь з умовами роботи податкової клініки. 👉 Детальні умови тут: uccmanitoba.ca/taxclinic/
-
Цього року не турбуйтеся про податки! 📑 Безкоштовна програма повернення податку на прибуток Harvest Manitoba тут, щоб допомогти з 26 лютого по 30 травня 2024 року. Якщо ваш сімейний дохід становить менше 35 000 доларів США (один) або 45 000 доларів США (пара) плюс 2 500 доларів США на утриманця, ви можете претендувати. Наші навчені волонтери подбають про те, щоб ви вимагали всіх відповідних відрахувань і кредитів, як-от допомога на дітей у Канаді або знижка GST. 👉 Забронюйте зустріч зараз або дізнайтеся більше на harvestmanitoba.ca/need-tax-help.
-
Цього року не турбуйтеся про податки! 📑 Безкоштовна програма повернення податку на прибуток Harvest Manitoba тут, щоб допомогти з 26 лютого по 30 травня 2024 року. Якщо ваш сімейний дохід становить менше 35 000 доларів США (один) або 45 000 доларів США (пара) плюс 2 500 доларів США на утриманця, ви можете претендувати. Наші навчені волонтери подбають про те, щоб ви вимагали всіх відповідних відрахувань і кредитів, як-от допомога на дітей у Канаді або знижка GST. 👉 Забронюйте зустріч зараз або дізнайтеся більше на harvestmanitoba.ca/need-tax-help.
-
Доброго всім дня, чи потрібно доплачувати за страховку для того щоб їздити в доставці їди( DoorDash, Uber Eats)? Тому що моя страхова сказала, що мені потрібно буде доплачувати, якщо я захочу працювати в доставці і дали оце:
-
Ні, у друзів тут живуть родичі, таке розповідають. Я тому і перепитала, що дуже схоже, що відлякують)
-
Zara Xs 50$
-
Гадаю це існує, але не масово. Бачила в канадскій групі нашого району, що якось приходило батькам повідомлення на телефон. Як я зрозуміла проходить така розсилка від школи коли якісь надзвичайні випадки і можуть закрити дітей в школі. В той раз здається закрили на кілька годин коли якась підозріла особистість бігала поблизу (наче з топором). Але вже точно це не памʼятаю, можу подробиці і збрехати
-
Всём привет заканчивается загранпаспорт до 24 и ворк пермит успею продлить ворк пермит до 31 марта?
-
Ми в Калгарі мали паспорти і роздруковані листи, але в нас брали тільки паспорти. Бабці, яка не просила про wp, теж його видали
-
Доброгр дня ! Чи є якісь вакансії в клінінгу у Вінніпезі ? Мова на початковому рівні , прав немає . Дякую.