Вінніпег для українців Канада
-
Я не знаю. Какой то склад
-
Та я і не працювала ніде, вони і перевірити не можуть, тому все на нашій совісті. В мого чоловіка питали: що згадали-те і сказали-вони записали і все.. нічим нічого не підкріпляли.
-
Коли ви подалися на зняття обмежень вам дали документ, який потрібно подавати разом з діючим Work permit. Міняючи роботу просто подаєте permit з тим дописом, а потім як отримаєте новий, то дасте його.
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, в якому банку зараз краще відкрити рахунок, може десь є вигідні умови і пропозиції. Дякую!
-
‼️ До уваги всіх, хто живе у Вінніпезі або його околицях! Якщо ви нещодавно приїхали і міркуєте над купівлею власного житла в Канаді, запрошуємо вас на безкоштовний інформаційний семінар "КУПІВЛЯ ПЕРШОГО БУДИНКУ В КАНАДІ"!!! 🏡 17 БЕРЕЗНЯ, У НЕДІЛЮ, З 15:00 ДО 17:00 ЗА АДРЕСОЮ: ASPER JEWISH COMMUNITY CAMPUS (JCC) 123 DONCASTER ST, WINNIPEG, MB R3N 2B2 Оренда чи купівля? За допомогою ріелтора чи без? Як уникнути підводних каменів? Отримайте відповіді на ці та багато інших запитань, які вас цікавлять! 🤔💼 Спікерами будуть наші досвідчені фахівці - Tanya Zueva та Boris Mednikov. Забронюйте місце вже сьогодні та поділіться інформацією з усіма, хто її потребує! P.S. спікери семінару російськомовні. Реєстрація за посиланням 📝🔗: vanguardrealestate.ca/sign-up-form
-
‼️ До уваги всіх, хто живе у Вінніпезі або його околицях! Якщо ви нещодавно приїхали і міркуєте над купівлею власного житла в Канаді, запрошуємо вас на безкоштовний інформаційний семінар "КУПІВЛЯ ПЕРШОГО БУДИНКУ В КАНАДІ"!!! 🏡 17 БЕРЕЗНЯ, У НЕДІЛЮ, З 15:00 ДО 17:00 ЗА АДРЕСОЮ: ASPER JEWISH COMMUNITY CAMPUS (JCC) 123 DONCASTER ST, WINNIPEG, MB R3N 2B2 Оренда чи купівля? За допомогою ріелтора чи без? Як уникнути підводних каменів? Отримайте відповіді на ці та багато інших запитань, які вас цікавлять! 🤔💼 Спікерами будуть наші досвідчені фахівці - Tanya Zueva та Boris Mednikov. Забронюйте місце вже сьогодні та поділіться інформацією з усіма, хто її потребує! P.S. спікери семінару російськомовні. Реєстрація за посиланням 📝🔗: vanguardrealestate.ca/sign-up-form
-
-
Треба з 1 травня 2 кімнатну кв центральний і східний Вінніпег
-
Повезло🙈
-
Я там был в офисе и слышал что она говорила по телефону что есть работа на складе. И две индуски и два африканца пришли на эту вакансию. Но туда так просто не зайдёшь дверь закрыта. Хотя два африканца зашли и спрашивали можно ли работу без пермита получить она сказала нет.