Вінніпег для українців Канада
-
Ой, перепрошую, то я переплутала не про те написала 😂 одночасно у іншій групі питали про витяг той 🤦🏻♀️😂 Через додаток не знаю, але точно можна через онлайн банкінг. Зайдіть через сайт. Я так брала
-
Я шукаю роботу на фул. В сфері офіціанта. Мається досвід роботи 3 місяців. Володію англійською мовою В2. Вмію комунікувати з людьми. Дуже добре працюю в команді. Трохи жартівливий хлопець можу розсмішити клієнтів, коли приймаю замовлення. Маю резюме. Пишіть в приватні повідомлення, якщо є вакансії.
-
Привіт! Поділіться будь ласка телефоном штрафмайданчика. Куди дзвонити якщо машину евакуювали?
-
Це просто так і набирати, без всяких кодів?
-
Доброго дня, заповнюю аплікацію на ПР по SWM, додав матір як dependant.(вона зараз в Україні, але згодом планую забрати її до Канади) При сплаті за свою аплікацію мені буду потрібно сплатити за одну людину чи за двох? Ще бачив нібито якщо не заповнити анкету на матір не зможу потім її спонсорувати?
-
Скільки? Ви зайдіть на kijiji і подивіться. Я тільки собі авто купив місяць назад, передивився мінімум 50 авто і не менш 15 стоянок дилерів. 95% вже відпрацьовані автомобілі. Хороше авто, яке не потрібно буде в найближчий час ремонтувати не буде коштувати 8-9$ 2015 року😂
-
Чи є в кого можливість перевести 14000 гривень на карту? Розрахуюся канадськими доларами
-
Вітаю друзі, шукаю житло на довготривалий період а точніше кімнату на підселення до чемних сусідів в районі East Kildonan. Працю, шкідливих звичок немаю планую проживати в кімнаті один. Прилітаю до Вініпег з 17-03. Буду безмежно вдячний за любі пропозиції. При можливості будь ласка пишіть в приват.
-
Вітаю друзі, шукаю житло на довготривалий період а точніше кімнату на підселення до чемних сусідів в районі East Kildonan. Працю, шкідливих звичок немаю планую проживати в кімнаті один. Прилітаю до Вініпег з 17-03. Буду безмежно вдячний за любі пропозиції. При можливості будь ласка пишіть в приват.
-
Привіт! Шукаю будь яку роботу у Вінніпезі (можна підробіток на кілька днів). Про себе мужчина 40 років не п'ю алкоголь не палю. Англійська дуже-дуже слабенька. Розуміюсь в ріелторській справі, але яку пропозицію дякую наперед. Хочу працювати в готелі maintenance.