Вінніпег для українців Канада
-
Ще раз, як це стосується питання мови? у вас є радикаломір відповіді? Його відповіть виглядала як віддалений захист рашистського лайна, ніби "а какая вам разница" та згадування про "расизм". Це приблизко як мені кацапи на питання про Бучу будуть казати: Ми не интересуемся ПОЛИТИКОЙ. Аналогію можете прослідкувати самі
-
Для чого ті відгуки? Від цього ситуація на фронті зміниться? Перестануть вмирати люди? Це комусь допоможе? Є така річ під назвою "податки" і навіть з продажу цих рушників буде йти копійка, котрою Канада допомагає Україні та українцям. Купив би собі ноги витирати та й усе. Ні, треба агітувати людей писати негативні відгуки всьому магазину, за які, швидше за все, получить якийсь касир, котрий до асортименту товарів взагалі ніякого відношення немає. Я з цікавості зайшов на канал цього "воїна" і відкрив перше відео яке кинулося в очі. Де він розповідає про те, як відкосити від мобілізації. І шо він сам ще задовго до війни виїхав у польшу і жив там кілька років. Але скористатися плюшками які давав український паспорт можливості не впустив. На цьому розмову про його боротьбу з росією можна завершити.
-
ну от і добре, поспілкувалися, познайомилися 😁 Тепер й по справах можна. Хтось володіє інформацією про вільне житло для новоприбулих у Вінніпег, наскільки вірогідним є шанс його отримати в найближчі пару тижнів, враховуючи кількість прибуваючих? і чи є посилання на ту форму що треба заповнювати для бажаючих ним скористатися? 🥸 Дякую
-
Никакой формы сейчас нет. По прилёту есть стойка с волонтёрами, но они вроде только до 21:00. Там есть номера телефонов, можно звонить в отели и узнавать за свободные номера в отелях. Как я и сделал. Неделю назад меня одного заселили без проблем. Как через пару недель будет🤷♂
-
еще вопросы есть, если позволите. На какой срок в итоге дают жилье? И если сам, то могут не дать жилье или просто селят по несколько человек? Также по питанию интересует, если ли питание в гостинице и сколько стоит если знаете? Так как идти покупать в магазин и потом готовить как бы негде, а по ресторанам ходить каждый день тоже не опция 🙃
-
Большое спасибо за подробный ответ 🤝
-
Ну я так понимаю если места есть, то и одного заселят. Опять же, если будет напряг с местами🤷♂может завтра 4 самолёта с украинцами приедут и все..) В нашей гостинице кормят, не скажу что прям до отвала, но с голоду не умрёте. Есть микроволновка, кофемашина. Можно в магазине купить лапши, сделать салат, бекон) я так делаю) Я знаю в некоторых номерах или гостиницах есть даже кухня в номере. Может зависит, если семья, поселят в такой номер. В моём номере есть микроволновка, кофемашина, холодильник. Заселяют вроде как до месяца. Честно, я не спросил. Мне врятли месяц понадобится..