Вінніпег для українців Канада
-
Можете це зробити онлайн commissionaires.ca/en/national/service/criminal-record-checks
-
Ребята всем привет. Кто подавал уже форму Т4? Подскажите контакты кого нибудь украино или русскоговорящих в Виннипеге) Есть вопросы которые надо обсудить.
-
А долго тут срач ваш будет продолжаться? Администрация, в студию ,будьте любезны
-
Дівчата, запрошую вас на брови, вії та перманентний макіяж 📍локація: даунтаун Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
Доброго дня ! Таке питання ,може хто знає : якщо отримав ворк перміт місяць тому до 2027 і вже пройшов медогляд 3 тижні тому,чи потрібно мені негайно знімати обмеження з нього,чи ще є час на це ? І якщо так - не могли б будь ласка поділитись лінком де потрібно заповнювати форму. Дякую !
-
Вітаю. Хто що знає про художню гімнастику у місті? Цікавить саме професійний спорт, не гурток. Перебрала кілька варіантів, якось все не те, дуже лайтове у порівнянні з тим, що знаємо. Єдина надія ще на HPTC international- назва клубу, з яким не вдалось зв'язатись. Відгукніться, будь ласка, хто що знає.
-
Все места забиты. Плюс ещё коррупция вылезла от украинцев HR
-
Ну без английского вряд ли получится интервью. Можно попробовать на завод. Но такие вакансии без английского все забиты в 2022 можно было устроится на любой почти завод. Сейчас уже не берут почти.
-
Привіт ! Чи є хтось хто живе в готелі Western 1715? Маю дуже дуже велике прохання !!! Напишіть мені будь ласка !!!!!!
-
Это по всей Канаде сейчас не лучше время. Экономика и тд.
-
Ну желания тут точно не достаточно. Разве что больше везение. Все на удачу. Работы сейчас в разы меньше чем 2022
-
Не в общем чате. Про это уже многие знают. Но терпят по привычке.
-
Я не хочу сейчас всё это писать под своим именем