Вінніпег для українців Канада
-
Дивно, бо в мене відразу зараховувались гроші є. Банк Scotia
-
Після 15 квітня здається 2beds 1bath новий світлий будинок з гарним ремонтом та технікою. В будинку є кондиціонер,пралка та сушка. Дуже хороший лояльний лендлорд. Район St.James, поряд є дитячий майданчик та парк, також є хороші школи elementary та middle.
-
Доброго дня, шановні. Я бачила місяць чи два тому, що хтось із цим уже стикався. Дуже хочеться дізнатися, як вирішилося це питання і що з цим робити. Нам спочатку прийшов рахунок за гідро до 60 $ за 2 місяці. А слід рахунок прийшов на 400 $ за місяць. Написано, що ми використали 3000 кіловат накрутили. Ми майже не використовуємо опалення, майже не буваємо вдома і у нас 1 бедрум. Як це можливо взагалі? Напишіть у приватні повідомлення, хто знає якусь інформацію 🙏
-
Доброго дня , я писала на електронну адресу . Тиждень тому отримала інформацію , що зі мною завяжуться організатори , так і не отримала жодної інформації про свій виграшний квиточок . Також писала на сторінку інстаграм 5 днів тому , відповіді не отримала . Підкажіть будь ласка , що у такому випадку мені робити ?😀
-
Добрый день,Сниму двух комнатную квартиру,желательно с парковой,район даунтаун,с 1 апреля
-
Розмір King нова ковдра 25$
-
Буду вдячна дуже якщо і мені напишете Я прибуваю за декілька днів до Едмонтону