Вінніпег для українців Канада
-
я полишила близько 60 відгуків того року за два місяці, було 3 інтерв'ю. В ІТ вирішила не працювати %) Сходіть в Манітобу старт/запишіться онлайн. Вони вам дадуть кар'єр коуча, він поправить вам резюме якщо потрібно та їх job matching department почне відправляти ваше резюме по своїх каналах, мені так передзвонила компанія іх США з офісом у Вінніпезі. edit: ой я зараз побачила, що то не ви шукаєте роботу у Вінні, а хтось інший у гілці.
-
Навіть не шукав. Розглядаю такий варіант в майбутньому
-
Того року скінчив курси, шукав роботу, але так і не знайшов. Тоді емігрував сюди
-
Я тут є🙌🏻 Name’s Roman, Manual QA🤝🏻
-
Я зараз в пошуку ІТ професії. Senior Sys Admin or IT Support, Junior Full Stack JavaScript Dev, Junior DevOps, Middle Database admin Місяць в пошуку, досвід тільки Укр, працював також віддалено. Багато чого робив по ІТ - навіть те чого не знав (розбирався вивчав і робив) починаючи від обжимки пачкордів - до запуску containers in Kubernetes. Готовий продемонструвати свої навички та відкритий до спілкування Готовий до випробувального терміну чи роботи волонтера.
-
тут IT дохлое, прям вообще мертво.
-
Говорив зі знайомими, то компанії є, вакансії виставляють, але на більш вищі рівні (Middle, Senior). З Junior'рами тут важко, але я думаю, що все можливо😄
-
Так і зробив😊 А за що штрафуватимуть?