Вінніпег для українців Канада
-
Якщо на момент як ви працювали ви жили за адресом вказаним в Т4, міняти не потрібно
-
Але впринципі,очевидно що ви повині вирішувати через менеджера з роботи,вам точно не допоможе ніхто з цієї групи змінити адрес
-
Ви максимально не зрозуміло описуєте що вам треба
-
Так якщо форма на руках,що ще треба?
-
Доброго дня !Продам дуже дієві препарати для великих собак.
-
Найс. Ну я в принципе пол года уже наработал, могу и щас податься. Просто думал лучше ровно через год, чтоб больше баллов накопить
-
Всім доброго дня, скажіть будь ласка можливо хтось знає куди здавати пластикові бутилки ?
-
Дмитро, тут Зара дуже тяжко з роботами бо наїхало багато людей. А без інгліш взагалі проблема (( тож краще може шукати вам там у Торонто більше місто більше можливостей 💪
-
Я знаю таких людей з ІТ вони вилітаю вже до Європи 😔нема актуальна ця тема тут і дуже конкурентна*(
-
Galarnyk Autopac на McGregor.
-
Ні, не буде проблем. Більшість їде цим самим маршрутом.
-
В мене форма т4 на старий адрес,але коли я заповнювала декларацію,вказувала в ній новий адрес, тобто чек повинен прийти на адрес що вказаний в податковій декларації а не в Т4
-
Все так. Ви описали ситуацію, яка була в мене - в мене не було атестата зі школи, я писав пояснення чому немає і надав доказ, що він у мене був, бо я був зарахований до університету на його підставі. Але просто пропустити цей пункт і вимогу надати документ ви не можете. Я пишу про вимоги по провінційній програмі Манітоби. І там є вимога надати всі документи, які підтверджують поетапне здобуття найвищого рівня освіти, за який ви просите бали. Для магістра - це повна середня освіта, бакалавр і сам магістр. Про кожен рівень треба надати документ і кожен з них обов'язковий.