Вінніпег для українців Канада
-
Щось останнім часом часто бувають проблеми з ним, це правда
-
Дякую вам за підтримку
-
Шкода що не вдалося побути на стримі, я був онлайн але повторне посилання не побачив, наступного разу якщо трапиться така халепа з ютубом ви будь ласка напишіть одразу, і в телеграм чат, коли почнете стрім, а не після, думаю до стріму приєднається більше людей, такі я так точно😉 Дякую вам за дуже інформативні відоси, побільше підписників!
-
На жаль так… я спілкувався з ютюбом на цей рахунок- багато ботів зараз атакують канал і ютюб не показує мої відео навіть всім підписникам тому що сприймає як неадекватну активність. І з цим нічого я не можу зробити 🤷♂️
-
King’s head pab, browns, High And Lonesome Club, Leopold's Tavern.
-
Привет! Кто-нибудь уже что-то покупал в кредит? Поделитесь опытом.
-
Походу классный вариант. В Виннипеге больше 27 нигде не платят. Вообще походу надо разъезжаться всем по разным городам в Виннипеге все не поместятся. При том что большинство ищет одни и те же работы склад завод.
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber
-
Пытался самостоятельно при помощи софта UFile. Сделал всё, но на уровне отправки софт мне говорит, что "извини, у тебя NETFILE нету, подать электронно не получится". Понимаю, что Netfile у меня пока что нет и быть не может, но всё же...