Вінніпег для українців Канада
-
Просто ваш підпис та підпис орендодавця
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Продам. Органайзер 2 шт у комплекті 35 кад. Комплект білих рушників 35кад Серветки 20×20 комплект 12 шт 25 кад Набір Coffee ceramic 35 кад. Все нове.Звертайтесь у ПП
-
Всім привіт. Нещадавдо приїхала зі сім'єю у Вінніпег. Роблю різні красиві зачіски. В Україні пройшла багато різних курсів на підвищення кваліфікації, маю сертифікати. Кому цікаво буде, можете мене зберегти. Дякую за увагу❤️
-
Здравствуйте! 1 раз лечу в своей жизни. Прибытие в Канаду 24 марта. У меня вопрос. Нужна ли по Европе какая-то страховка для украинцев? На сайте компании, которая покупала билет, там указано, что уже есть страхование. Ещё 1 вопрос: нужно ли сейчас заполнять Arrive can?
-
Так в Бест Вестерн вам все зроблять .Ось надсилаю скрін де можна пройти мед.огляд.Або подзвонити і записатися там є україномовний персонал.В нас була перша клініка в цьому списку Assinboine Medical clinic.Швидко все пройшли
-
Доброго дня, терміново шукаю будь яку роботу з базовою англійською: заводи, склади, готелі. Є досвід у готелі та клінінгу. Резюме розносила, тиша.