Вінніпег для українців Канада
-
Продаж у зв'язку з фінансовим становищем. 2009р.в, 2.4двигун АКПП 202тис км 8500$+pst, Safety до жовтня 2023 Постійний повній привід, шкіра, люк, круїз, кондиціонер, підігрів сидінь та дзеркал, підігрівач двигуна. Взимку до -30 заводився без складнощів (+) Нова зимова резина Bridgestone, новий радіатор (свіжа охолоджувальна рідина) заміна масла АКПП, гальма перед( колодки та диски). До наступної заміни масла ДВЗ - 5тис (-) трохи скрипить ремінь генератора, та задня права арка починає іржавити, але без дірок Всі питання у приват. Подивитися можна біля Superstore район St Vital
-
А что за магазин?) не могу найти на карте и скажите пожалуйста по какой цене)
-
Спасибо большое, что ответили ) а случайно у них не продается жидкость для него ?)
-
Конечно Я просто уже не перевожу Опасно для нервной системы )
-
Спільне проживання в моїй квартирі в районі st vital area 2 кімнати (одна кімната для вас, одна кімната для мене) з садом і 3 кімнатами для зберігання, включено Інтернет, гідроелектрика, вода, все, що вам потрібно, це заплатити 690 доларів за 1 місяць, це повністю мебльований телевізор, диван-ліжко, кухня ..якщо цікаво, напишіть мені
-
Да хоть 1G, месенджеры и карты отлично подгружаются. Все остальное меня мало волнует.
-
Только интернет 3G)
-
Я можу зробити без плати за активацiю