Вінніпег для українців Канада
-
Так это не новость. Всем известный факт. Как говорится, "это Канада, детка".. По телевизору, такого не показывали )...
-
Є також можливість записатися на відкриття рахунку у Scotiabank до україномовного спеціаліста
-
У моєї дружини зайняло 3 хвилини 🙈😁😂, взагалі нікого не було крім них із українців.
-
Доброго ранку. Чи передавав хтось ноутбук із УкраЇни в Канаду? Якою поштою ви це робили? Планували робити посилку Укрпоштою, а тепер читаю у них на сайті, що не можна пересилати предмети, що містять літієві елементи та/або батареї (телефони, планшети, повербанки, ноутбуки і т. д. ). Поділіться, будь ласка, досвідом 🙏
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на вії до себе. Локація Elmwood (недалеко від Kildonan ) ☺️ ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекція( пінцет/віск ) ⁃ Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Вже весна на дворі , хочеться сяяти , а я вам в цьому допоможу 🌸 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
20$
-
Але для українців немає іншої черги,черга одна для всіх емігрантів,в мене зайняло 4 години хоч інших українців теж не було,на літак не встигла,але квиток обміняли на наступний рейс
-
Я летіла в листопаді,тоді не було
-
Так, але в нас це зайняло 3 хвилини, від встати в чергу, потім забрали паспорти, потім віддали паспорти з ВП документами.
-
Добрий ранок всім☕️ Підкажіть будь ласка, де можна орендувати дитяче крісло для малька 8-11 кг (1 рік). Поки не готовий придбати, або може хтось поділитися днів на 10. Дякую.
-
Доброго дня шукаємо квартиру 2к чи будинок , потрібно поруч молодша школа дітям 10 і 7 років розглянем все крім центру