Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, якщо пишеться, що паспорт прибув до дипломатичної установи, це він вже у консула у Торонто? Може хтось вже забирав і підскажіть?
-
Привіт усім! Я в Вінніпегу недавно, але з ким не спілкуюсь, чую скарги на сухість/лущення/запалення на шкірі. Можу допомогти з підбором догляду для обличчя, розібрати ваші засоби по складу, підказати, що необхідно саме Вашій шкірі, по віку і індивідуальних особливостях. Також догляд для підлітків. Лікування запалень. Маю 10 річний досвід в цій сфері (провізор,косметолог), в Україні займалась виготовленням косметики. Консультація безкоштовна🫶
-
437-552-6177 Вадим. Наберіть цього хлопця, він раніше займався перевезеннями.
-
Доброго вечора Шукаю перукаря потрібна чоловіча стрижка і жіноче фарбування 🥹 Локація : Downtown
-
Всім гарного вечора! Шукаю роботу для свого тата. По професії в Україні був механіком гірської техніки, електродвигунів на важкій техніці та має великий досвід у галузі звʼязаної з технікою та машинами, механічно спрямований. Має канадський досвід роботи механіка траків та промислової техніки, але наразі знаходиться у пошуку нової роботи у місті Вінніпег та за його межами, якщо потрібно. Робота може бути будь якого плану, складності та розкладу, має можливість працювати за межами міста на певний період часу. Чесний, пунктуальний, дуже швидко навчається, вміє працювати як один, так і в команді. Має водійське посвідчення 5F, але на жаль машини не має. З англійською мовою складно, лише розуміє що кажуть робити, але займається та активно вивчає. Буду Дуже вдячний за пораду, допомогу або безпосередньо пропозицію. Всім дякую, та ще раз, гарного всім вечора та свят!
-
Дякую)
-
Розміри?
-
Продам 7400 зимняя и летняя резина на отдельных дисках обслужена, новое масло в коробке, новые свечи подогрев сидений не битая, чистая по карфакс, ошибка катализатора и вери смол газ лик, на езду не влияет. небольшой торг, реальных проблем по машине никаких
-
Саме так.