Вінніпег для українців Канада
-
Всем добрый день. Ищу работу в Виннипеге: стройка, склады, магазины, тим хортонсы, макдональдсы, СТО, что угодно, где не требуется канадский опыт. Образование: Автоэлектрик - младший специалист (с отличием); Инженер электротехник Бакалавр и Магистр (с отличием). Буду благодарен за любую инфу, советы и помощь. Рассмотрю также и варианты за городом, права Class 5f, но машины ещё нет
-
Всем добрый день. Ищу работу в Виннипеге: стройка, склады, магазины, тим хортонсы, макдональдсы, СТО, что угодно, где не требуется канадский опыт. Английский выше среднего Образование: Автоэлектрик - младший специалист (с отличием); Инженер электротехник Бакалавр и Магистр (с отличием). Буду благодарен за любую инфу, советы и помощь. Рассмотрю также и варианты за городом, права Class 5f, но машины ещё нет
-
Привіт! Хто може підказати адресу tax clinic, в якій можна безкоштовно подати декларацію на повернення податків? Сьогодні в одну зайшов просять за послугу 100$+gst
-
-
Обратитесь к обычному, нормальному бухгалтеру. Мне посчитали за 4х человек всего за 204 бакса с налогом . Человек сам все сделал .
-
Чудові шкіряні кросівки на дівчинку, нові, 35 розмір.Ціна 15 CAD
-
Віддам за пару кіндерів) 35 розмір.
-
Потрібен Продавець-консультант до магазину Rogers, Portage Place (393 Portage Ave) ЗП $15.30 + Продажі. Це центр, дуже багато активацій, тож за відсоток із продажу переживати не варто. Гнучкий графік, фул-тайм. Вимоги: Знання англійської мови (мінімум B2) Резюме надсилайте сюди: [email protected] В особисті не відповім ❤️
-
Потрібен Продавець-консультант до магазину Rogers, Portage Place (393 Portage Ave) ЗП $15.30 + Продажі. Це центр, дуже багато активацій, тож за відсоток із продажу переживати не варто. Гнучкий графік, фул-тайм. Вимоги: Знання англійської мови (мінімум B2) Резюме надсилайте сюди: [email protected] В особисті не відповім ❤️
-
Дівчатка, можливо кому цікаві шкіряні кросівки Michael Kors, стан нових, без подряпин та дефектів, вдягла пару разів. Скоро і до Вінніпегу прийде весна, знадобляться. Трошки вони мені завузькі, не на широку ногу). 39 розмір, ціна 50 CAD.
-
Кавомолка?
-
Якщо ви знаєте польську мову , то в Манітоба клінік працює гінеколог Людвіка Рогозінська . За направленням від сімейного лікаря . Також можете попросити щоб вам дали перекладача