Вінніпег для українців Канада
-
Девочки , привет 🎀 Кому нужны бровки , пишите , нахожусь пока в отеле Holiday Inn Suites 360 Colony St Может кто здесь в отеле или рядом🩷 Цен не знаю , только приехали , думаю договоримся 😽 www.instagram.com/winnipegbrows?igsh=MTd4eGMzaWF4NDc3Zg%3D%3D&utm_source=qr
-
Уже нашла, спасибо!
-
Дівчата, запрошую вас на брови, вії та перманентний макіяж 📍Локація: даунтаун Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
13 квітня ВОРКШОП ДЛЯ ФОТОГРАФІВ ТА ВІДЕОГРАФІВ у Вінніпезі!📸 Що чекає вас на воркшопі: ✔️шикарна модель у готовому образі від стиліста у стилі «Old Hollywood”, яку ми будемо знімати для поповнення портфоліо та залучення нових клієнтів😌 ✔️макіяж від візажиста, зачіска від перукара для моделі як на фото вище ✔️Фото студія у вінтажному стилі The Walker Studio Exchange 😍 ✔️штучне постійне освітлення (буду показувати як з ним працювати у студії) ✔️сюрприз з яким ваші фото стануть унікальніше🔥 ✔️coffee break з солодощами 🍰 де ми зможемо поспілкуватись та обмінятись ідеями ✨ Для кого підійде? Для новачків, хто знімає на телефон та для людей з досвідом! 🙌🏻 Дата: 13 квітня (субота) Час: 18:00-21:00 🕰 Вартість: 120$💵 Всього: 10 місць!🔥 Для броні місця пишіть @sofi_gapon у особисті повідомлення або в Інстаграм www.instagram.com/sofi.gapon?igsh=MXh1cWF0OW11dXE0MQ==
-
🔥WINNIPEG🔥 West Saint Paul Дорогі дівчата👌я сертифікований майстер✍️ Запрошую на свої послуги: ✔️манікюр ✔️педикюр ✔️нарощування нігтів гелем,акригелем ✔️укріплення нігтів акриловою пудрою 🟢Усі етапи стерилізації фото тут, для запису пишіть в інстаграм 👇 www.instagram.com/p/CiNkBeAtaSr/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Стаж 15 років👌
-
13 квітня ВОРКШОП ДЛЯ ФОТОГРАФІВ ТА ВІДЕОГРАФІВ у Вінніпезі!📸 Що чекає вас на воркшопі: ✔️шикарна модель у готовому образі від стиліста у стилі «Old Hollywood”, яку ми будемо знімати для поповнення портфоліо та залучення нових клієнтів😌 ✔️макіяж від візажиста, зачіска від перукара для моделі як на фото вище ✔️Фото студія у вінтажному стилі The Walker Studio Exchange 😍 ✔️штучне постійне освітлення (буду показувати як з ним працювати у студії) ✔️сюрприз з яким ваші фото стануть унікальніше🔥 ✔️coffee break з солодощами 🍰 де ми зможемо поспілкуватись та обмінятись ідеями ✨ Для кого підійде? Для новачків, хто знімає на телефон та для людей з досвідом! 🙌🏻 Дата: 13 квітня (субота) Час: 18:00-21:00 🕰 Вартість: 120$💵 Всього: 10 місць!🔥 Для броні місця пишіть @sofi_gapon у особисті повідомлення або в Інстаграм www.instagram.com/sofi.gapon?igsh=MXh1cWF0OW11dXE0MQ==
-
Вам це на коли треба? Зарахування на кредитку відбувається протягом 3 днів а з урахуванням вихідних то може бути й довше
-
Привіт усім. Також є гривня. Можливо хтось хоче поміняти або знаєте де можна їх поміняти?