Вінніпег для українців Канада
-
Нет
-
Добрий день! Терміново сьогодні потрібна допомога з перевезенням 2 диванів. Буду дуже вдячна за відповідь
-
В Польщі за 500 злотих можна зробити
-
Всем привет, просветите пожалуйста. Если в ворк пермите в разделе ограничения указано только запрет на стрипклубы и все, это значит что других ограничений нет, верно?
-
Можливо у когось було так чи знає відповідь на таке питання: В закордонному паспорті НЕ поставили відмітку при прильоті в Канаду ( дружині і дочці поставили, а мені- ні) Це було два місяці тому Ворк перміт отримав Що робити?
-
Походити по різним мпі і спробувати міняти через дію. Тут розказують, шо таке роблять і шо отримували канадське посвідчення водія за допомогою дії. Але я ходив у кілька різних мпі, все одно сказали шо поміняють тільки пластик, дія їм до сраки. Може вам повезе.
-
Привіт всім. Я попрацював уже 6 місяців в одного роботодавця і зараз він пропонує мені long-term employment contract і питає мене як саме цей контракт має виглядати , щоб я міг з ним подаватись на PR . Може хтось має приклад , чи лінку по якій можна знайти приклад - скиньте будь ласка .
-
-
Так. Можливо.
-
Треба ввести промокод ( обов’язкове поле) записатися не можу
-
Привіт всім))))) Моя групу для подорожей з невідомих мені причин видалена. Тому я створив канал. Якщо хтось хоче або полюбляє подорожі на авто, запрошую до каналу Всім привіт. Набираю групу для поїздки в BANF, а саме HOT SPRINGS 🔥 и JOHNSTON CANYON. Збираємо групу з 5 людей і вирушаємо. Їду кожні вихідні якщо є група. Також ваші фото друкую на місті. Машина комфортна 7 - містна. Мої попередню групу видалило з невідомих причин. Зараз я зробив канал. Ось посилання t.me/+b-4LkymPOMI2OTYx
-
Чи можна десь онлайн подивитись чи є штрафи?
-
Добрый день, может кто то да и знает украино/русско язычных сотрудников компании Bell?