Вінніпег для українців Канада
-
Можна спробувати. Вам потрібно буде скан-копію всіх документів, в т.ч. свідоцтва. Якщо ваші батьки зараз в Україні, то вони можуть звернутися в ЦНАП і їм видадуть повторно ваше свідоцтво про народження.
-
Тоді пробувати з копією. Можна додатково написати пояснення, що нема можливості зараз отримати повторно і маєте на руках лише копію.
-
Аналог Хлоргекседину, у вигляді гелю. Купувала тут, мені не підійшов. Використовувала буквально рази 3… Віддаю кому потрібно. Термін до 09.2025. Район Транскона.
-
Дійсно, щось об'яв перукарів не бачу
-
Аналог Хлоргекседину, у вигляді гелю. Купувала тут, мені не підійшов. Використовувала буквально рази 3… Віддаю кому потрібно. Термін до 09.2025. Район Транскона.
-
Нікого нема я з оккупованної теріторії.
-
Дякую. Так спробую.
-
Дії немає
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка 🙏 хто може під сказати де можна зробити документ о не судимості ?
-
Доброго дня !пропоную тур міні групою в Thunder Bay !Виїзд 17го травня 22.00 ,повернення до Вініпегу 23.00 у неділю. Ми побачимо такі місця як: Wolf River Falls; Eagle Canyon ; Sleeping Giant Provincial park ; Thunder Bay lookout ; Marie Louise Lake ; Sea Lion trail. В вартість входить: Проїзд в дві сторони ; Ніч в апартаментах та завтрак; Вхідні квитки на локації,супровід ; Фото з поїздки . Мій істаграм: www.instagram.com/aleksandrayuryevna?igsh=cXVwbmZqaGthOGxp Ціна поїздки 500$ з людини.
-
Доброго дня !пропоную тур міні групою в Thunder Bay !Виїзд 17го травня 22.00 ,повернення до Вініпегу 23.00 у неділю. Ми побачимо такі місця як: Wolf River Falls; Eagle Canyon ; Sleeping Giant Provincial park ; Thunder Bay lookout ; Marie Louise Lake ; Sea Lion trail. В вартість входить: Проїзд в дві сторони ; Ніч в апартаментах та завтрак; Вхідні квитки на локації,супровід ; Фото з поїздки . Мій істаграм: www.instagram.com/aleksandrayuryevna?igsh=cXVwbmZqaGthOGxp Ціна поїздки 500$ з людини.
-
Якщо у вас є банківський рахунок в якомусь українському банку, то можете через Bank ID зробити витяг про несудимість в електронному кабінеті на сайті МВС.
-
А вейп можно?