Вінніпег для українців Канада
-
🔥Терміново🔥Українські чоловіки не зможуть отримувати консульські послуги закордоном. youtu.be/VLd9JSXOjxY
-
И что делать с этой информацией?
-
another successful withdraw I'm so super excited about this wonderful opportunity, I decided to give this platform a try and I'm so satisfied with the return of it, I invested £650 on this platform and after 10 hours I received my profit of £9,300, I highly recommend this platform to you all. Definitely you're going to enjoy working with this man. You can join with the link below. Http.JOINPLATFROM
-
це такий собі варіант, багато може бути дозапитів ізза некоректно перекладених документів, а також на іедеральному рівні є документи які вимагають афідавіт з печатками, тому варто звертатись в бюро перекладів, так це буде дорожче, але документи через них перекладені на 100% підходять. Ми користувались Translation Agency of Manitoba, швидко і оперативно все роблять.
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Вже весна на дворі , хочеться сяяти , а я вам в цьому допоможу 🌸 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго дня. Можливо хтось знає і підкаже де можу знайти інформацію:: потрапив в ДТП, авто я думаю ремонту не підлягає, тепер з дружиною в емерженсі( вроді все добре), клейм відкрили, питання таке: які тепер наші дії і чи потрібно йти до юриста або ще щось??? Дякую за допомогу
-
Оголошую збори, для останньої вечеринки перед поїздкою в Україну.
-
Доброго дня. Можливо хтось знає і підкаже де можу знайти інформацію:: потрапив в ДТП, авто я думаю ремонту не підлягає, тепер з дружиною в емерженсі( вроді все добре), клейм відкрили, питання таке: які тепер наші дії і чи потрібно йти до юриста або ще щось??? Дякую за допомогу
-
Rodgers , той що ви пропонуєте, підтримує 5G ?
-
А вони вимагають тількі оригінали документів для перекладу?
-
Дякую