Вінніпег для українців Канада
-
Тут питання що ви хочете від цього переїзду?! В Вінні отримати пр легко, на будівництві робота є, я знайшов за 2 дні. Податок прогресивний, тому тут питання. По чекам пише 12%, по зп десь 23-25% якщо нормальна оплата типу 30 в годину, є калькулятори в інтернеті. Тут трохи холодніше ніж в Калгарі, але не значно. Дешевше наче, ніж там… з дітьми тут питання, хтось довго шукає садок, а хтось ще живучи в готелі його знайшов Провінція допомагає готелем, в Калгарі на скільки знаю, допомагають знайти хост сім’ю, теж добре але готель з дітьми точно краще.
-
З особистого, я обрав провінцію за гарну допомогу при старті, за що максимально вдячний, та щоб мігрувати. Після пр можна переїхати та вже не думати про це. В Альберті ж, потрібно пропрацювати 12 місяців з 18ти по відведеним спеціальностям. Тут - 6 місяців на місцевого роботодавця і все. Ну фул тайм ітд. Тому питання для чого вам?! Іммігрувати чи можемвам потрібні клуби та мегаполіс?! Багато факторів
-
Тоді тут спокійно, тихо, роботи на будівництві достатньо, отримаєте пр тут і поїдете подивитесь всюди і вирішите де вам краще. Для старту ця провінція допомогає максимально, я дуже задоволений що приїхав сюди. Це лише моя думка, а вирішувати звісно вам
-
Ми це разуміємо ) Тут головне обрати для себе кращій варіант . Зараз розумію , що через Манітобу легше отримати ПР . Тут головне підтримка , ми вдвох . Зараз розумію , що буде тягнуть чоловік . Поки я вирішу питання з житлом , садком , школою . А там і я підключусь . Нам не звикати. У нас все почалося у 2014 . Зараз матеріально втрачати нічого . Перспектив поки не бачу у своїй Країні . Нам в Києві теж не просто .
-
ну дивіться, житло я знаходив за 1100 досит не погана 1 бедрум, але по плнуванню як 2шка повноцінна. Досить не погано. роботу знайшов через 2 дні, тільки показав своі роботи канадцю, мені запропонували 25-30 в годину, можливість працювати за межами 8 годин, авто компанніі, інструмент на перший час...Допомоги вистачило на оренду і депозити, купити всі меблі, нові, в квартиру (необзідний мінімум), та залишилось ще на місяць оренди. Документи зробив за тиждень всі, окрім водійського, на нього досі запис не піймав. Якщо чоловік з руками, то проблем не буде взагалі. Головне через місяць не почати жалітись що все погано. А так як у Вас є досвід 14го року, то проблем взагалі не повинно бути. Просто потрібно налаштуватись що ви будете на перший час працювати і працювати, а потім буде легше. Якщо вам потрібен пр обовязково - то я б обрав манітобу, і через рік-півтора - переїхав куди подобається.
-
Доброго дня. Тільки приєдналася до вашої групи. Читаю коменти і не розумію де бувають такі ціни дешеві на квитки 150- 250 СА$. Я насправді взагалі ніколи не літала на літаку і уявлення не маю як знайти дешеві квитки. Нас 5 людей і дуже б хотілося на цьому з'економити. Підкажіть, будь-ласка , "неучу" де їх шукати🙏🙏🙏
-
Так,у вівторок після 23:00. Ще варто очистити кеш в браузері .
-
Чому не підеш в MPI та не зробиш там посвідчення ? Все за годину зробив