Вінніпег для українців Канада
-
Дpyɜья, мы paды вcтpeтитcя c вaми блaгoдapя pacшиpeнию гpaниц Áḃѕoⅼսte Αrḃіtaǵe! Ηаша ĸοмaнда ищет нοвых сοтрyдниkов нa удаленную οснову Μы пpeдocтaвляeм: Обучение с нуля, гарантированную прибыль на этапе cтажирοвkи Воɜможность ɜарабатывать от $600 в неделю при полном рабοчем дне Ѓибkиӣ графиĸ. Вы сами выбирaете дни недели и время в ĸοтοрοе вам будет удобнο. Ťребования! умение pаботать в ĸοманде, οтветcтвеннοcть и пунĸтуальность, Áналитичеcĸoе мышeние Hе рабοтаем cо cторонними саӣтами, обⅿенниĸами и биржаⅿи. Τольĸο официальные сервисы пο типу Βіոaոcy, Βyḃіt и т.д Πoдaть ɜaявĸy вы мοжeтe нaжaв нижe: @Leon_Mentor @Leon_Mentor
-
В додатку натисніть billing у нижній частині екрану. Потім натисніть switch to manual payment. Це відключить автоплатежі
-
‼Українцям можна буде залишатися у Німеччині і з недійсним паспортом, — DW Надання або продовження українським біженцям тимчасової посвідки на проживання в Німеччині не передбачає неодмінної наявності в них чинного паспорта. Якщо українське посольство або консульство відмовить українцю у видачі або продовженні його паспорта тільки на підставі непройденої ним служби в армії, то берлінське земельне управління у справах іноземців видасть йому для поїздок за кордон проїзний документ, що замінює паспорт.
-
Всім привіт! Цікавить таке питання! Я та дружина маємо візи Куает, ще отримали їх в 2022 році! Дитина народилась в 23 році! Зробили дитині тур візу в Канаду та отримали її 17.03.2024 році! Приїхати до 21.03.2024 не встигли! Чи можемо ми приїхати зараз? Чи отримаемо ви wp?
-
Я вам написала в приват
-
Напиши мені
-
Терміново з 1 травня здається 2 бедрумна квартира в центрі Міста,Maryland street, будинок 2020 року, в квартирі є все необхідне, пральна та посудомийна машина, електро опалення, кондиціонер,мікрохвильова піч, витяжка і т.д , дуже затишна квартира, є крита парковка за 65&. Вартість 1250$ на місяць, + електрика (десь 40$ на місяць) потрібна фулл тайм робота,
-
Ні 2029 року!