Вінніпег для українців Канада
-
За 100 доларів зимова.
-
За 100 доларів зимова.
-
За 100 доларів
-
Продам. За 100 доларів зимова
-
Доброго дня! Ссилка не активна
-
Вітаю гайз🖐 Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег ❗️ Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район Courts of St James Телеграм - @Remont_Telefoniv_Winnipeg #ремонт #екран #ноутбук
-
Доброго дня! Мене звати Олександр, нещодавно приїхав до Вінніпега та шукаю роботу в будівництві. Є досвід роботи в проектуванні (3 роки) та на будівельному майданчику (штукатурник, маляр, робітник). Також є досвід роботи механіком автомобілів (6 місяців). Я швидко навчаюсь новим будівельним технологіям у будь-якій галузі, гнучкий, пунктуальний, добре працюю як у команді так і самостійно. Високий рівень користування компʼютером. У мене є міжнародні права водія, зараз отримую місцеві, але давно не вожу автомобіль. Володію англійською (потрібна практика), українською та російською мовами. Пишіть мені в особисті повідомлення або коментарі, якщо у вас є підходяща вакансія. Дякую!
-
Я не знайшла( замовила на амазоні 🤷♀️ ще можна у групах фейсбуку почитати, хтось з наших продавав
-
Пасхальні термопоівки на яйця патріотичного стилю, маю надлишок. 2шт=1дол. Самовивіз біля музею Манітоби, центр Вінніпегу
-
Так, тепер працює 👍
-
Чи можете перевірити зараз?