Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
Привет! Освобождаются две комнаты в 2х комнатной квартире. Кто ищет жилье срочно?
-
Сдаются 2 комнаты в трехкомнатной квартире, цена 800$, район центр
-
Вітаю, я переїжджаю з бейзменту та шукаю собі на заміну людину. Бейзмент після свіжого ремонту, ми були першими жильціми, власна пральна машина та сушка. Одна кімната дальня (там живе людина), інша кімната (з якої виїжджаю) та зала. Також є кладова, в якій можна зберігати великі речі. Два паркомісця. Локація - біля Ред Рівер Колледж (не той, що в Даун Тауні, а той що на Notre Dame). Дуже хороший ленд лорд. Вартість - 787 доларів на місяць (все включено, окрім вай-фаю). З сусідкою інтернет виходив 30 доларів на місяць. Сусідка дуже порядна та тиха людина.
-
Дoбpый день! 🤝 Ищy людeй kтo ищет дoполnительный дoxoд 😙(ТОЛЬКО ГЕРМАНИЯ) Не бoльшая подpaboтка(Нe крипta,Бeз вложений ❌ Возpacт любой ✅ Кomy интepecно пишитe емy-@EvgeniyCVL ✨⭐️
-
🔥Офіційна інформація від уряду України🔥 youtu.be/GCfl7KvdMZI
-
Здається в оренду 2 bedroom apartment на півдні Вінніпега з 1.06.2024 1157 St Anne’s rd Дуже тихий та затишний район, біля маленького парку. Супермаркети в доступності 3-6 хв на машині, 15-20 хвилин пішки. У квартирі є пральна машина та сушка. Ціна 1638$ Паркінг 65$
-
Спробуйте через сайт Fido
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна відправити листа просто кинувши його в поштову скриньку без відвідування Canada post? Купив марки в Staples та конверти. Чи буде цього достатньо? Може хто має відео як це зробити
-
Всім привіт! Якщо хтось шукає гарний тариф на інтернет можу з цим допомогти. Також якщо вам потрібен мобільний тариф або телефон звертайтеся у наш магазин. Адреса магазина 1225 St. Mary's Road St. Vital centre, магазин Tbooth Wireless. На вході українські прапорці як орієнтир
-
Всім привіт, шукаємо друзів для сумісних прогулянок/ігор для доні 3,5 рочки (і для мами 34 рочки)))) Живемо поруч із Safeway River Avenue, місяць тому тільки приїхали. Всім гарного дня🤍