Вінніпег для українців Канада
-
S женские 5$
-
XL-5$
-
За мороженое Garden city
-
Добрый вечер всем!подскажите есть какой-то антибиотик для ангины !!!температура 39-40
-
Это уже давно всем известно, а вы только узнали, ещё и соответствующее фото на заставку поставили))) Петросян нервно курит. Спасибо , что не перестаете улыбать)))
-
🤷♂️смех без причины признак знаете чего????🤣🤣🤣
-
Продам матрас квін 100 cad
-
Продам ноутбук Samsung N150 Plus Экран 10" Процессор Intel Atom N450 1.66 Ghz RAM 2 GB HDD 250 GB Ноутбук старенький, работает медленно, но без ошибок или какх либо проблем. Все клавиши на месте, зарядка родная, работает. Батарея не смотря на возраст еще неплохо держит. Все еще подходит для простых задач, или например для диагностики авто. На поддержку последних версий тяжелых программ или 4К видео расчитывать на стоит :) На корпусе есть скол, на работу не влияет. Только самовывоз, район Norwood East Цена 50$
-
Причина как раз таки явная))
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Вже весна на дворі , хочеться сяяти , а я вам в цьому допоможу 🌸 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Всім привіт!🙂 Дівчата запрошую вас на нарощування вій, ламінування та фарбування брів також перманентний макіяж любої зони! Працюю на якісних матеріалах. Індивідуальний підхід до кожного кліента. Чекаю в особистих повідомленнях 📝 www.instagram.com/olia.lashes_winnipeg?igsh=MWF0aDhmYmU1cW0yeA%3D%3D&utm_source=qr
-
Громадо, допоможіть вирішити питання зі стоматологом. Ми тільки приїхали. Я в Україні перед виїздом все перепломбувала, але щось пішло не так і на одному зубі починається флюс і біль. Чи знаєте ви куди можна звернутися в такому випадку? Щоб ціна не залишила нас на вулиці, може є наші стоматологи тут. Буду рада за будь яку пораду 🙏
-
Громадо, допоможіть вирішити питання зі стоматологом. Ми тільки приїхали. Я в Україні перед виїздом все перепломбувала, але щось пішло не так і на одному зубі починається флюс і біль. Чи знаєте ви куди можна звернутися в такому випадку? Щоб ціна не залишила нас на вулиці, може є наші стоматологи тут. Буду рада і вдячна за будь яку пораду 🙏
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
Здpacтвyйте! 🫵 Ищy людeй нa подpaboтку🤑 Бeз вложeний ☑️ Нe кpuптовaлютa ✅ Иcключитeльнo ТOЛЬKO ГЕРMAНИЯ 🇩🇪 Любoй гоpoд ✅ Kомy интepecнo пишитe емy-@OFT_Market 💸