Вінніпег для українців Канада
-
❗️❗️Hello everyone❗️❗️ Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег. Роботу виконую швидко та якісно за приємними цінами. Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район The Courts of St James Телеграм - @Remont_Telefoniv_Winnipeg #ремонт телефонів #екран #ноутбук
-
Доброго вечора. Були у педіатра, з собою була перекладена форма з щепленнями, педіатр собі відсканувала, подивилась і зробила щеплення, якого не вистачало. А далі що? 😊 Ніякого листочка про щеплення мені не дали. Я можу десь побачити щеплення дитини? Можливо я сама маю підгрузити той переклад у якусь програму здоров'я і мати до неї доступ? Дякую 🌸🌸🌸
-
Привіт) біля нашого будинку 2 школи ми обрали по рейтингу/відгуках та також були в школі і нам її показали а також одразу познайомили із класами в яких мали б навчатись діти, зустріч в школі попередньо бронювали.
-
🌷Запрошую Українських Матусь із дітками на зустріч в Kildonan park - яка відбудеться 12 травня початок о 12:30 🌷 ___________________________________________ На зустрічі будуть присутні: 1. Аніматори 2. Аквагрим 3. Фотограф Вартість: 50$(за сімʼю: тобто мама та дітки) Оплата e-transfer або готівка. Пишіть в приват щодо оплати! !!!Обов'язкова ссилка на РЕЄСТРАЦІЮ!!! docs.google.com/.../1FAIpQLScpUKojS9aypD.../viewform Також створила профіль в Інстаграм! Долучайтеся, там буде багато цікавої інформації та рекомендацій! www.instagram.com/community_moms_of_winnipeg/
-
youtube.com/live/IedlU11lmmo?feature=share
-
Ні!Потрібно подавати на паспорт-якщо вже запланована подорож показуєте квитки і паспорт зроблять за 2 дні.
-
Народжувала тут дитину!Коли йому був рік полетіли до України,там були 2 роки-нікого ніпрощо непопереджали.Прилетіли знов до Канади і ніяких проблем немали-хелс карта дійсна!
-
Сам дікар нерозмовляє українською але його асистентка може бути перекладачем.Ціни як для Вінніпегу дуже демократичні