Вінніпег для українців Канада
-
В октябре должен выйти
-
Добрий день, може хтось працює в компанії або просто знає де потрібен графічний дизайнер, відпишіть мені🙏🏻🙂
-
Це має бути або громадянин Канади якого ви знаєте 2 роки, або якщо не громадянин Канади то 2 особи і завіряється нотаріусом. Якось так
-
www.instagram.com/hairdresser_roman?igsh=dmNzb3V3MjY0NjZ1
-
Привіт👋 Мене звати Марина, я працюю в офіційному автосалоні Kia на 2536 McPhillips ST. 🚘 Маємо великий вибір як нових авто KIA, так і з маленьким пробігом різних марок (лише Clean Title, з CarFax i Safety). З радістю допоможу обрати авто, яке буде відповідати усім Вашим потребам. Проконсультую по усім умовам кредитування, щоб отримати одобрення 👍 Лізинг та фінансування по вигідним відсоткам. Одобрення за 1 день. ✅ Для консультації або запису на тест драйв, будь ласка, звертайтеся за номером 📱 204-962-8937 Марина. Або пишіть у приватні повідомлення✉️ Завжди буду рада допомогти і познайомитись🙂
-
З червня (також можна домовитись на середину червня або липень) вільний 2-бедрумний будинок. Новий ремонт і техніка, є пралка, сушка, посудомийка, мікрохвильова піч. Район Health science center, 1250+комунальні. Поруч зупинки 29, 23, 26, 12, 33, 35, 19, 17, 38, 71, 28, 30. Пишіть в дірект аби домовитись на перегляд.
-
Всім привіт , хто займається кейтирингом, дайте контакты. Дякую ☺️